duminică, 27 septembrie 2009

Pana mea...



Ea e Carolina Soares. E din "scoala noua" a muzicii braziliene, dar totusi se inspira mult din folk-ul brazilian. Mai precis... "Capoeira". Nu stiu daca mai tineti minte filmul ala... "Only The Strong". De vazut l-ati vazut cu totii, ca l-au dat astia de cel putin 10 ori la TV. Eh... capoeira e un stil de lupta... o arta mai bine zis, acompaniata de muzica populara braziliana. Carolina Soares a scos niste albume, cu cantece culese... "Musicas de capoeira". Sper ca va place "Samba de Roda"... mie imi pare ca sunt 3 piese in una singura... pentru ca incepe intr-un fel si se termina in alt fel.
In urmatoarele postari o sa pun si ceva din Mexic, Republica Dominicana, Columbia, Croatia...

Pana mea... asta a fost ieri... si ieri a fost o zi cam agitata pentru mine. Ce trebuia sa fac? Pai trebuia sa ma vad c-o doamna doctor la Rin Grand Hotel sa-i dau un CD, apoi sa ma vad cu Glugah in centru, apoi sa merg in Hersatrau la "Targul de carte Gaudeamus", apoi sa-l iau pe menthoru sa mergem in Goblin unde repetau VeritaSaga sa ne vedem cu DJ Sonia care trebuia sa ne traga niste scratch-uri, apoi sa merg la Pro TV sa ma vad cu Decret (Mihai Brasoveanu) sa-mi dea un poster cu Undertaker pentru var'miu, care tot ieri facu 10 ani. La multi ani, Matei! Sa cresti mare! Si dupa asta... sa ajung si la Nicu sa manac din tortul lu' Matei.
Plecai, ajunsei la Rin pe la 14 fara ceva, ma vazui cu Glugah la Unirii, il dusei pana in Regie, fumai o tigara p-acolo... apoi sa ma duc la Herastrau. Dai, dai, dai... si intrai sa ma parchez si eu aproape de rond la Charles de Gaulle acolo. Ma dau langa bordura... POC! + un mare nor de praf in fata. Ma, in ce dracu' oi fi dat, ca nu vazui canal, nu vazui bolovan... Da' nici nu erau. Dadusem intr-un colt de bordura, iar cauciucul explodase asa... in forma de floare. Zic "Puuuula mea, ma duc sa-i caut cartea lu' mama si cand ma intiorc vad ce fac". Cartea n-am gasit-o.
Ma apuc sa desfac... scot capac, slabesc suruburi, scot rezerva... pula cric. Sun la Iulia (care-a avut masina inainte):
- Ma, cric e acolo la roata...
- Nu e...
- Nu stiu, eu n-am facut niciodata pana, sun-o pe Elena
...
- Elena, mi-a explodat un cauciuc...
- Pai cum? N-ai cric? Hai ca vin in 10 minute (sta aproape de Charles de Gaulle)
Imi aduce Sprite sa-mi ud gatu' si apa plata s ama spal pe maini (eram negru ca dracu'). O saltam pe cric... schimb roata.
- Sa nu mergi cu ea asa... hai ca stiu eu o vulcanizare, iti iei cauciuc SH ieftin.

Acolo... gasiram cauciuc la fel, 50 cauciucu' + 10 schimbat roata fata cu roata spate... 60 de lei. OK. Le schimba omu'... si mai era ceva... o chestie neagra de forma nedefinita, plina de praf, pe care-i zic s-o puna la loc in roata de rezerva, ca acolo am gasit-o... eu am zis ca e vreo piesa stricata de pe la aerisire, ca avea grilaje din plastic asa. Mda... aia era cutia in care era cricu'. Sorry, Elena... pula mea... n-am stiut. Mersi mult c-ai venit. CA CAnd sunt prost, sunt prost... mortii lui de cric.

Pierdui vreo ora juma' cu toata treaba. Restu' au iesit ok. Bine ca-mi daduse Glugah 100 de lei inainte, ca n-aveam bani sa merg la vulcanizare. Scratch-urile au iesit ok, vine si piesa maine... de fapt vin, ca-s doua pe Maxi-Single. Apropo de repetitiile VeritaSaga... alaturi de DJ Sonia si Jhivago, era si Praetor. S-a intors. Deci... pentru fanii VeritaS: vor fi vreo 4 concerte in formula completa.
M-am vazut si cu Brasoveanu, am ajuns si la Matei. Si ca bonus, m-am vazut si c-o fata cu ochi frumosi, cu care m-as fi vazut mai devreme de nu era treaba cu pana mea. Te pup. Scuze pentru tigarete. Au mai ramas vreo 4-5.

Na... a trecut si ziua asta... pana mea.

11 comentarii:

  1. ;) Da, "bonusul" ti-a facut ziua mai frumoasa !

    RăspundețiȘtergere
  2. Scrii dragutz.Un pic cam prea detaliat pentru gusturile mele dar dragutz.Mi a placut faza aia "CA CAnd sunt prost, sunt prost...". Prima faza e sa recunosti :) :P. Mi ai furat un zambet.

    RăspundețiȘtergere
  3. @nikol: ''bonusul'' i a facut seara mai frumoasa:D...cred....

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce nu am inteles din toate astea este: de ce ai sunat-o pe Iulia?!?. Sa ma ierte, dar este o blonda veritabila :))). Bine cand totul se termina cu bine, mai les cand ai parte si de niste ochi frumosi:).

    RăspundețiȘtergere
  5. Apropo Leonard, te stiu un tip mai destept, in acest fel sa nu te deranjeze un comentariu gen "Medinna".Pe mine tot acele postari m-au facut sa doresc sa citesc mai departe, iar detaliile sunt "sarea si piperul" crede-ma.
    :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Stai stai stai... ca e dubios. Barbascu??? Sper ca nu.
    Iulia... acuma nu ca e sefa mea, dar nu mi s epare "blonda" deloc... na :) Doar c-o arde mai zglobiu si imprastiat :)
    Am sunat-o pe Iulia ca la ea fusase Blanche inainte, si ma gandeam ca a avut si ea vreo pana... dar se pare ca n-a avut.
    Cat despre ce-a scis Madalina... e vorba de gusturile ei, care nu ma intereseaza... asa cum nu ma intereseaza gusturile niciunuia care ma citeste p-aici. La mine blogul e un moft, o terapie... aci vin eu sa ma descarc, ca mi-e lene sa scriu pe foaie. Cometariile... le aprob pe toate, le citesc pe toate si le "rumeg" pe toate.

    RăspundețiȘtergere
  7. Uite, imi cer scuze daca a parut cumva aiurea comentariul de mai devreme. Toate suntem geloase pe blonde pentru ca sunt mai "vazute". Cat despre Barbascu nu stiu...

    RăspundețiȘtergere
  8. @alienad: blondele sunt mai bine vazute?! ...gandeste-te putin la bancurile despre blonde...mereu se evidentiaza prostia blondelor:D
    Chiar nu cred ca are importanta culoarea parului..femeile sunt frumoase oricum...fie brunete ...fie blonde!

    RăspundețiȘtergere
  9. Natalia, a fost un comentariu gratuit facut de mine mai sus si am vrut sa o "dreg". "Am invatat" de la viata ca nu e bine sa judeci, vei fi judecat...

    RăspundețiȘtergere
  10. :) Lasa, nu e problema. Oricum, Iulia nu se supara la faze d-astea. Eu ma tot intreb de unde o stii. Totusi... daca intorc "Alienad", e aproape "Daniela". Dar care Daniela?

    Si ca sa va zic si voua asa... eu unul am o slabiciune pentru blonde. Da' in general nu conteaza daca o fata e blonda, bruna sau roscata... sau mov :)

    RăspundețiȘtergere