miercuri, 30 septembrie 2009

Lectia de gramatica + Bachata

Stau shi ma antreb... nu te may antreba drg... nare rost. May lasa mintea sa se odihneasca...
Nu mah, da kiar stau shi ma antreb... dc plm am pus virgula dupa "Nu mah". Stateam shi ma antrebam dc plm sa ne kinuim sa scriem asha? Dc nam putea noi sa skriem normal sa folosim kratime virgule sau alte semne de punktuatzie. (pardon, aici era "?", nu ".")

Sant sigur k dak as loa kaietu de teme al unui elev dasta de likeu... ah, sry... astia numai au kaiete de teme. Pey cn plm sta sa fak tm? Dar dk lam loa de la unu kre fake teme... sant kurios daca as gasii scris in halu asta. Io crd k in multe kazuri se scrie asa. Crd k astia si la tabla scriu de parcar scrie smsuri. P mess, fenomenu ia amploare, devine exacerbat.
Ba, da voi knd da-ti bacu tot asha scrieti pe foile alea de exmn?

Pey ke sa mai scriu? Mam kam saturat de vb. Hai sa vb despre altcva. Am o mare lene an a scrie shi a tasta. Daia scriu "shi" in lok de "si", daia scriu "pey" in lok de "pai", "asha" in lok d "asa" sau "pârtz" in lok d "pârț". E mai putine litere. Excuse me, pls.
Io krd k ashtia p net, knd intrii p un site... ar trebuii sa faka un tst: kt d analfabet eshti. Sa t puna sa scri. Shi dak scrii asha, sa nu t lasen plm sa intrii. Nar fii frumi? Bn, da nu krd k mar primii niki pe mn.
Tocmai ceam trimis o piesa la Iulica. "Camuflaj - Doar o piesa". E o piesa mijto, vo recomand. Se gaseshte pe youtube.

LATER EDIT (mersi, Paula): tre' sa-l vedeti neaparat pe... Flocodilu Cololat. Yeeee... avem deosebita placere si marea onoare...
BIM BAM! (Nota 4, Stai jos, in pizda ma-tii!)

Io o sa pun alta piesa aiki, dak tot am daton latinoamericane, ca "Sin perdon" imi plake mie mult. Mie lene sa pun kratima, ke plm? Io stiu shi ce e aia shi unde se foloseshte. Mama, ce kin a fost sa scriu asha :))

Hector Acosta - Sin Perdon. Lui i se mai spune si "El Torito", e din Republica Dominicana si e unul dintre cei mai apreciati artisti ai genului in America Latina (genul e "bachata" - vezi Monchy y Alexandra, Frank Reyes, Daniel Santacruz - asta o sa va placa, fetelor... e d-ala frumos :) - Raulin Rodriguez, Grupo Mamey)




Si fiindca my boss Elena nu asculta nicio piesa din ce pun eu aici, o sa pun una ca s-o asculte :) Stiu ca iti place piesa, ma gandeam ca vrei sa-i si vezi pe baieti. Poate o sa-ti placa macar unul din ei ;)

Toke D Keda - Lamento Boliviano



Si daca pusei 2, sa mai pun inca una, ca nu e mult. Nu? Monchy & Alexandra - No me pidas. Imi fu' foarte greu sa aleg o piesa de la astia, ca imi plac mai multe.

8 comentarii:

  1. Nu stiu daca asta ai vrut sa fie reactia dar m-am distrat teribil:)). Eu nu stiu sa folosesc prescurtarile care tot unmbla pe net/mess.Mi-au placut si melodiile:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu m-am gandit inca la reactii :) Poate ca asta ar trebui sa fie, nu stiu...
    Nici eu nu prea stiu, dar daca te chinui cum am facut eu mai sus... iti iese.
    Bine, acum am dubii daca am scris corect in "limba prescurtata" :)) Astept un adept al acestei limbi sa vina sa ma corecteze.

    RăspundețiȘtergere
  3. De o ora citesc:))tare greu am descifrat:)
    Si eu scriu prescurtat...dar nu exagerez.
    Ultima melodie mi-a mers la suflet...are o voce divina tipa:X

    RăspundețiȘtergere
  4. Tziam zis k ejti genial d jmeker?:))) Mult, mult prea tare si prea intens ma gandesc daca am ras mai mult sau m-am ofticat ca nu mi-a venit mie ideea postului astuia.

    RăspundețiȘtergere
  5. 1. eu am reusit sa citesc...
    2. ar trebui sa ma simt agramata fiindca ma numesc niKol?
    3.abia ieri am dat prima tema elevilor de liceu; chiar m-ai facut curioasa in legatura cu caietele... ; ar fi tare sa gasesc si scrisul asta chinuit, si in limba franceza,si pe foi ......

    RăspundețiȘtergere
  6. @yayo... ke satzi fak? Ata ete :P :P :P ;;) ;;) muahy muahy dolse dolse la fetitsaaa... mmm fetitsa adolabilaaa u... mmm. Muahy

    :)) E genial omu' , ma

    @ NiKol
    1. Toti reusim pana la urma. Dar recunosc ca a fost un chin sa scriu si mi-a luat vreo ora.
    2. Nu.
    3. La franceza nu cred. Incearca la notite luate in clasa, la Limba Romana sa zicem.

    O sa postez in zilele ce vin. un mesaj in franceza pe care l-am primit acum vreo 2 ani pe myspace. Dar parca la aia de intelege mai usor :) Oricum, merita vazut.

    RăspundețiȘtergere
  7. hehehehe, m-a convins alexandra sa las piesa sa cante :)))

    RăspundețiȘtergere
  8. M am distrat copios pe seama Flocodilului Cololat.Ma intreb daca mai grav de atat se poate.

    RăspundețiȘtergere