luni, 14 septembrie 2009

Tatuajul

Da... pentru ca deja stiu povestea (legenda mai bine zis) cu Zaraza si Cristian Vasile (impresionanta, dealtfel), am sa trec la alte astea... recte tatujul pe care sunt pe cale sa mi-l fac. Bine... "sunt pe cale" pentru ca inca nu e gata, dar are la activ cam 3 ore de lucru efectiv. Ce e? E un logo... ca mie-mi place foarte mult o trupa... grozav de mult: IAM (Imperial Asiatic Men). Logo-ul... a fost ales dintre mult variante, s-a supus la vot, astea... momentan, est logo-ul trupei de care zisei. In partea dreapta e reprezentata cultura asiatica, de care baietii snt fascinati (si eu... doar sunt la KaTaNa, nu? ), partea stanga reprezentand elementele de cultura orientala (ei, desi francezi, au devenit musulani).

L-ati studiat? Perfe'. Acum... sirul evenimentelor!

Ma suna un prieten vineri pe la 1 noaptea... sa ma duc la el, ca prietena lui vrea sa ma tatueze. Ca-l fac pe gratis, ca nu-stiu-ce... m-a convins. Si ma duc. Acolo... c-o fi, c-o plesni... mai trag eu de timp... apoi cica sa-mi faca un punct. Fuuuutu-i! Ce pula mea a fost asta, ma? Adica vrei sa zici ca asa o sa ma doara pana il termini? Si atata durere pentru un punct?!?! Un punct, ma?!?! Acuma na... nu puteam ramane cu un punct rosu acolo... trebuia sa rezist.... si incepe tortura. Contur. Daca ma dureau 3 masele simultan, cred ca suportam mai usor. Si stai si indura... am transpirat de m-a luat dracu', am fumat, am mestacat guma, am scrasnit din dinti... Cand era aproape gata conturul, pe care cica nu l-a batut asa tare (ceeee?!?! merge si mai tare!?!?), incep sa-mi tremure maseterii (astia-s muschii aia de pe obraz, cu care mesetci guma). Tremur?!? Naspa... da' stai ca-mi mai tremura si spatele... ma ridic... imi tremura si picioarele... Panica! Nu mai aveam aer... la geam nu puteam sta, ca tremuram si mai tare. Vine asta... "Coco, ai faut hipoglicemie... ia niste zahar". Bag vreo 3 lingurite de zahar... apoi imi da niste Chocapic d-alea... nu puteam sa mananc ca-mi tremura mana. Ma bag in pat... ii cer calciu... mestec doua d-alea de calciu... aroma de cacao... bun, bun. Mai bag niste zahar... stau in pat in pozitia embrioului... tremur... da' niste miscari coreice (ca la coreea Huntington), ample, smucite... Asta zice "Ma, eu sunt chill... ma stapanesc... e Fundeniu' aproape" Eu: "Da ma, si-au sectie buna de cardio"... "Da ma, dac patesti ceva, nici nu mai chem salvarea, te duc eu in brate pana la masina... si-n 3 minute suntem in UPU"... in fine... mai stau, dispare tremorul... nu mai aveam curaj sa ma intorc la tatuat. Si-am tras de timp vreo ora... cica sa ma imbarbatez (sincer, nimic nu m-ar fi imbarbatat, dar na... m-au crezut). Apoi mi-a impus sa nu ma incordez niciun muschiulet. Si-asa am facut. Devenisem una cu durerea... gen... parca asa o ardeam zilnic, cu acele alea batand pe spatele meu... taca-taca-taca-taca... Si-as fi stat sa-l termine, da' sa vezi dracie: eram praf de somn. Se facuse 7 dimineata si singurul lucru care ma mai tinea treaz era tacanitul acelor pe pielea mea. Am renuntat... pana la 10-11 nu mai puteam sta, desi fata care batea era dispusa. Nu am mai rezistat. Adica... pula mea, trec peste durere si ma ia somnu'. Urat.

In fine... astept sa se vindece, iar peste doua saptamani incepem din nou. Diferenta e ca acum stiu cum e durerea aia...

Ce-am putea asculta astazi? IAM, evident. O sa aleg un clip exras de pe un DVD... IAM au sustinut un concert "Live aux pyramides", in Egipt. Piesa e foarte lunga, are peste 9 minute. Impresionant este ca cei 2 (Shurik'n si Akhenaton) canta fara intrerupere fiecare cam cate 4 minute jumatate. Este un efort foarte mare, iar un MC de rap stie ce spun. Piesa imi place foarte mult... iar voi... poate rezistati macar la prima strofa, cea a lui Shurik'n. Auditie placuta:

Un comentariu:

  1. Asteptam sa-l vedem pe carne si oase. Ma, mie mi-a placut grozav de mult aia cu "dar are la activ cam 3 ore de lucru efectiv"...suna intr-un fel misto.Flow adica.
    Cat despre Zaraza, eu am aflat mai tarziu povestea.Stiam melodia, stiam cognac-ul, dar nu stiam legenda. Eu am citit o varianta "tunata" de Cartarescu. Si mi-a stat inima in loc, daaaaaaar a repornit :)).

    RăspundețiȘtergere