miercuri, 18 august 2010

28



Apasasi "play"?

"S-a dus pe &#!@ si vara asta. Am 27 si vine toamna. Cum e la 27?!? Nu stiu... ca n-am mai avut niciodata 27. Azi e prima zi."
...asa scriam acum un an si cateva zile in "De ziua mea"

Cam acelasi sentiment ma incearca si acum. Nu-mi place ca ziua mea imi aduce in fiecare an aminte ca s-a cam dus vara. Totusi, bine ca nu-s nascut pe 15 septembrie sau 1 octombrie :) Cred ca as fi fost trist in scoala, respectiv facultate.
Mama imi zice ca ma apropii de 30 (nu-mi vine sa cred) si ca n-am realizat nimic pana acum... doar am spart niste bani aiurea. Sunt chestii pe care le faci pentru ca trebuie sa le faci (asa o fi facut ea) si sunt chestii pe care constientizezi ca vrei sa le faci. Cred ca atunci cand te abati putin de la drum, e mai frumoasa revenirea... pentru ca revii cu ceva ce-ai invatat pe propria piele.

De cand nu mai stau in Bucuresti, am castigat vreo 9 kile (am 76), ceea ce e bine. Fumez 5-6 tigari pe zi si alerg cate 4 km neintrerupt (tot pe zi). Cred ca-s mai bine decat la 25. P-atunci nu puteam sa fug atat :) Nu-mi mai e frica... nici de moarte, nici de boli, nici macar de examenul de Rezidentiat. De cele mai multe ori simt lipsa oamenilor.

Pe langa "ziua mea", Revelionul e apa de ploaie. Toata lumea se distreaza, ciocaneste, poc-poc sampania, astea... De ziua mea, ma sperii. Constat ca a mai trecut un an, exagerat de repede... rememorez imagini vechi si am impresia ca s-au petrecut acum 2-3 luni. A mai trecut inca o vara. Asa trec mereu verile. Dar in asta, desi n-am serviciu, am impresia ca n-am avut concediu absolut deloc. Am nevoie de-o iesire. Si-am s-o fac; o iesire in vara in care-am facut 28. Pana nu vine toamna.

P.S.: le multumesc tuturor pentru urari, fie c-au venit pe care orala, prin telefon, sms, facebook & restul cailor de transmisie.

13 comentarii:

  1. apoi cum eu acum am aflat iti urez un calduros la multi ani!!! sper sa realizezi tot ce ti-ai propus

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani, moshule!!!
    Sa fi sanatos si la cat mai multe impliniri! >:D< :*
    Ralu'

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stiu de ce, dar ma incearca o emotie cand citesc postul asta. Nu stiu de ce, zic. I will wake you up when October ends, ca sa ciocnesti cu mine o doza de cola, sa iti sufleci un crac la blugi si sa zici ca esti Jay-Z... Ma, eu ti-am mai facut urari, dar simt nevoia sa iti mai bag una, iti doresc ce imi doresc mie si un pic mai mult :). Hai, te pup, te iubesc si te respect.
    Iaca si o dedicatie http://www.youtube.com/watch?v=in4Wwguls-U
    Nu stiu daca ti-o placea, dar mie mi-a sarit gandul la tine cand am auzit-o.

    RăspundețiȘtergere
  4. OOOOO La multi ani Mo-ule si toate cele bune....Si nu in ultimul rand bine ai revenit printre noi!!! Am citit postarea ta si vad ca te confrunti cu o gramada de probleme si ganduri in ceea ce priveste ziua ta.....Eu de ziua mea ma gandesc la bautura:)))) si nu ma apuca melancolia....Banuiesc ca mi se intampla asta ca deocamdata am 22 de ani nu??? zic...parerea mea de expert!!! Cine stie ce ganduri o sa ma mai loveasca si pe mine pe la 25 de ani....Cheers si numa' bine

    RăspundețiȘtergere
  5. V-am multumit anticipat, nu? Unora.
    yayo... foarte misto piesa. P-asta o stii? http://www.youtube.com/watch?v=6KNxnEbB_-A&feature=search
    Ca Jay-Z in Hard Knock Life. Asa o sa fiu :)) Cu cutia

    RăspundețiȘtergere
  6. Esti nascut in aceeasi zi cu o prietena a mea!La Multi Ani!:)

    RăspundețiȘtergere
  7. cum adica simti lipsa oamenilor? pai oamenii se pare ca iti provoaca cele mai multe necazuri, cel putin asa reiese din postul tau.
    Sa-ti cumperi running shoes ca sa nu-ti distrui genunchii si coloana, o sa ai nevoie cand o sa stai in picioare in sala de operatie :)

    RăspundețiȘtergere
  8. 28 de ani?! Nu stiu de ce mi te inchipuiam pe la 26. Oricum, multi inainte să ai! Nu te mai vaicariza atat! Esti om in toata firea, cu permis de conducere, cu meserie (probabil din noiembrie ni te adresam cu domn' neurolog). Pe la vreo 40 probabil cu domnu' prof.univ.dr.www.abc.xzy neurolog, pe cand o sa scrii carti, nu bloguri.

    Iaca ce urare frumoasa am tras.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ma bucur sa te-am gasit. Salutari de la Ploiesti ! Cu simpatie,
    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  10. Da... specific barbatilor trecuti de 25 de ani. Incepand cu aceasta varsta, toti refuza sa-si sarbatoreasca ziua de nastere. Pur si simplu va cramponati in ideea ca imbatraniti prea repede. Dar uitati ca orice om trece prin asta, inclusiv femeile. D'asta, de cele mai multe ori, le urez prietenilor Distractie Maxima de ziua lor, caci stiu cat de banal si insuportabil a devenit "LaMultiAni-ul".
    Cam tarziu pentru o urare, dar... Distractie Maxima tot anul !!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Mha...am tot vrut sa te intreb...Pe cale anala ce ti-a venit de ziua ta?

    RăspundețiȘtergere
  12. La multi ani!!!!!!!!!!!!!!!
    stiu cu o intarziere retarda de om indragostit la care tehnologia nu are acces, ca zboara fluturasi si lighioane all over.

    Multa fericire, cred ca asta include tot pachetul:)

    RăspundețiȘtergere
  13. Va multumesc din atrii si ventiruli, astora care-ati ajuns mai tarziu cu urarile.
    Sellina, ma bucur pentru fluturii tai! Sa-i tii si iarna ;)
    Righty... pe cale anala, cred ca o mare durere fata de tot ce se intampla. Am sa scriu cand voi avea timp :))
    Nikol, se pare ca nu m-am tinut de cuvant. N-am apucat sa merg nicaieri anul asta, nu m-am abatut de la drumul Bucuresti-Rosiori de Vede si retur. Distractie, poate dupa 21 noiembrie. Sper!

    Data, scrisasi frumos. Nu, neuro, ca nu-mi place. Fara NE, te rog. Urolog ar fi suficient :) Te pup.

    @ Anonim: mi-am luat niste Puma Exert, pe care ii iubesc. Fug in ei de n-am treaba. Am crescut nr. de ture :)

    RăspundețiȘtergere