vineri, 31 decembrie 2010

Ultima

Ultima din 2010, a nu se panica niminea!
Am tot vrut sa fac postarea asta de bilant de vreo doua zile-ncoa', da' nu prea fu timp. Am vrut sa pun si "cum m-a gasit lumea pe google in 2010", dar sunt prea multe ca sa pierdem timpul cu ele iar eu in juma' de ora tre' sa plec sa fac noapte alba. Cica ma imbrac in Dr. House, ca e petrecere cu tematica. Promit poze.

Bilantul meu pentru 2010 cred ca e pe plus. Poate chiar un mare plus, daca o iau asa, per ansamblu, ca la horoscop: bani, sanatate, dragoste, cariera.
Bani au fost atat cat sa-mi ajunga. Multumesc din suflet, Nicu... pentru tot ce-ai facut pentru mine de cand ne cunoastem (doar de 4 ani; da, si eu regret ca nu ne stim de mi mult timp) si mai ales anul asta. Le multumesc si celor care mi-au tinut companie la cheltuit bani. Multumesc Puiu, pentru Revelion (asta tot la bani intra).
La capitolul sanatate, ma bucur ca am depasit perioada aia cu atacuri de panica. Am ramas usor ipohondru, da' doar pe alocuri. Multumesc tuturor celor care mi-au dat peste nas cand am incercat sa ma victimizez. Am alergat toata vara, 4 km pe zi, am fumat mai putin in perioada aia. Imi multumesc mie c-am avut vointa si putirinta.
Dragoste...
Profesional, anul asta a insemnat mult pentru mine. Anul atarna greu acuma la gatu' meu... sau era cu "aurul"? Destinul a vrut sa fac si cel mai grav accident din viata mea, pentru ca apoi sa-mi dau demisia si mai apoi sa ma lupt cu bibliografia pentru Rezidentiat. Multumesc iarasi... of, ce multi sunt aici... Ruxandica starletuta pentru telefonasele din noiembrie in care ne-am sustinut repiproc si care m-au ajutat sa trag cu motorasele la turatie maxima. Mister Ratza, pentru ca de atate ori mi-a zis "Stai in casa si invata". Dr. Glugah, ca mi-a zis mereu "Stai ma linistit, ca-l iei". Buzi (bunica-mea) care mi-a facut toate poftele in vara asta si care m-a sustinut zilnic. Restul... cum am zis mai sus, sunt multi, dar nu am timp acum nici de nume nici de fapte. O ard ca la Oscaruri, sa mor... dar toate chestiile astea au insemnat mult pentru mine. O sa vina vremea sa dau asemenea multumiri si pe album. Nu cred ca mai e mult. Revenind, s-a intamplat aproape cum am vrut, am reusit sa iau urologie. Dupa accidentul ala in care Blanche a fost dauna totala, pare ca cineva vrea ceva cu mine.

Acum... urarile de bine, despre care nu tre' sa mai spun ca sunt din inima, ca eu iubesc multa lume. Si stiu cine ma citeste aici.
Va doresc sa aveti un an cum n-a mai fost altul pana acum. Va doresc sa va doriti sa va depasiti limitele, sa realizati ca daca vrei ceva si tragi tare o sa se realizeze. Va doresc putere sa trageti tare si in anul ce vine peste 3 ore juma', sa aventi inspiratie la creatie. Va doresc sa va vedeti prietenii mult mai des decat am facut-o eu in anul asta, ceea ce-mi doresc si mie. Va doresc sa cunoasteti oameni frumosi la suflet. Va doresc sa aveti puterea sa iertati, sa va bucurati de fiecare clipa, de fiecare cantec, de fiecare poezie, de fiecare culoare, de fiecare pas - pentru ca altii nu pot nici sa vada, nici sa auda, nici sa mearga. Va doresc sa nu va uitati niciodata copilaria, sa va amintiti toate momentele placute. Va doresc sa aveti taria sa vi se rupa atunci cand e cazul si dezinvoltura sa plangeti atunci cand va vine, cum fac eu acum. Pentru ca ma bucur de plans, de ras, de muzica, de viata. Sa ne bucuram de viata sanatosi si in 2011.

Asta v-o dedic voua... si va stiti voi. Melodia e "Joe Cocker - With A Little Of My Friends":



Later Edit:
1. Ma simt putin aiurea pentru faptul ca m-am apucat sa fac nominalizari cand am multumit. Sunt(eti) mult mai multi, dar as fi incarcat aiurea textul cu nume.
2. Imi cer scuze ca n-am facut urari telefonice, apeluri sau sms, dar am abonamentul inchis de ceva vreme; si nu cred ca-l deblochez curand.
3.

10 comentarii:

  1. Frumos post :) .
    Un an cat mai bun si plin de realizari !

    RăspundețiȘtergere
  2. M-a emotionat foarte tare postul asta. Inca o data iti doresc tot ce poate fi mai bun si petrecere frumoasa:).

    RăspundețiȘtergere
  3. Iti doresc un an magnific, plin de realizari si bucurie...si orice altceva se mai ureaza... :)

    RăspundețiȘtergere
  4. O sa le pun si pe-alea, nu e panica. Dar va fi cea mai porno postare :))

    RăspundețiȘtergere
  5. M-ai emotionat rauuuuuuuuu:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*
    Si eu iti multumesc mult ca m-ai sustinut,ca nu m-ai lasat cu moralul la pamant,etc etc...cuvintele mele sunt prea sarace in momentul asta sa exprim in cuvinte ceea ce am in sufletel dragalasule mic:*:*:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  6. În primul rând, trebuie să-ţi spun că îmi place mult costumaţia. Cât îmi plac ideile simple şi bune! Te prinde, te prinde! It's not lupus! :))

    Şi, acum mai serios: am citit multe postări de sfârşit de an, dar asta îmi va rămâne în cap. Pentru că se simte că tu crezi cu tărie în ceea ce spui şi urările... urările sunt foarte motivaţionale, sincer. Mă faci să trag tare. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. 1. Multumesc. Ma mai imbrac si asa, uneori. Nu-i LES, nu :)
    2. Multumesc. Sa ti se intample ce ti-am urat eu!

    RăspundețiȘtergere
  8. am ajuns pe blogul tau dintr-o intamplare simpatica. dupa ce am citit articolul de mai sus, am simtit nevoia sa iti spun ceva, chiar daca nu te cunosc, nu am mai intrat niciodata pe pagina ta de blog sau scopul meu initial nu era acesta: ai incredere in tine si straduieste-te ca tot ceea ce depinde de tine sa fie cat mai bine facut. atat :) succes in toate!!

    RăspundețiȘtergere
  9. a, si < la multi ani > copilului din tine! :)

    RăspundețiȘtergere