joi, 13 august 2009

De ziua mea

Spargatorul din Titan se intoarce!
S-a dus pe pula si vara asta. Am 27 si vine toamna. Cum e la 27?!? Pula mea, nu stiu... ca n-am mai avut niciodata 27. Azi e prima zi. Cum e in prima zi? Pai imi dadui seama ca inca am prieteni, sau am avut prieteni... iar prietenia cu astia cu care am fost prieten, inca flageleaza... se zbate, atarna acolo... cat o mai atarna. Gen... pana face trenu' statie, ca ei coboara la prima. Unii la a doua sau la a treia... c-asa e-n tenis: toate se schimba, pana si prietenii. Niste telefoane, niste sms-uri... m-a simtit bagat in seama si le multumesc pentru asta. Pula mea, e zodia leului inca, si na... si ne place sa ne bage lumea-n seama. Sa traiesc mult (putin probabil), sa fiu sanatos (adica sa nu mai fac atacuri de panica), sa fac aia si aia (chestii care nu se spun). La multi ani mie! Gie!
(Nu-s ma trist, melancolic, nostalgic... vi se pare :)) Pe bune... sunt doar obosit ca pula... si da, poate ma asteptam sa fiu altfel la 27. Dar poate o sa fiu la 30 cum ma asteptam sa fiu la 27. E bine si-asa. Va multumesc!)

Off-topic: ieri am frecat sub cauciucuri soselele din Pitesti. Eu stau mereu cu ochii dupa fete. Ma... slabuuuut... slabut rau. Adica... fata de Brasov, Timisoara, Iasi, unde te-ai insura de 10 ori in juma' de ora... Pitestiu' e sarac in fete.

Piesa. Nu piesa. Hai sa zic despre B.U.G. Mafia (Black Underground Mafia).
Cam prin '95-'96 era, cand inceput urechea mea sa auda rep ("RAPsodia efectului-defectului" - album R.A.C.L.A., "Poezii pentru pereti" - album Parazitii, "Asculta si da-i mai departe" - album M&G), albumul "Mafia" al trupei B.U.G. Mafia m-a cam dezamagit. Adica m-a lasat rece. Era fictiune... "Copiii focului", "Raid Mafiot", "Psihopatu'" erau mai puerile decat desenele animate.
Ajunsasem sa intru pe mIRC pe canalul "bugmafia93" sau ceva de genul... sa ma injur cu aia si sa zic ca Mafia e de cacat. Si-a tot fost naspa... nici "De cartier" nu mi-a placut. Dar de la "Romaneste" (care e geniala ca mesaj), "Strazile" (pe care Mister Juice aka Tataee o da genial ca tehnica si intrat pe beat), "O lume nebuna, nebuna de tot" (care are si mesaj, si iarasi Tataee are destula tehnica pentru gansta-rap), B.U.G. Mafia a inceput sa sune bine... matur. Bine la instrumentale, bine la mesaj, bine la tehnica la Juice, bine la atitudine la Uzzi. Adica... frate, nimeni in Romania nu e mai gangsta-rap decat Uzzi. Imi place Uzzi in ultimul clip... asta... "Cu talpile arse". Instrumental specific genului gansta-rap, atitudine la fel, dublajele! bine zise si bine asezate (eu mai ascult si dublajele... defect profesional - lol).

Deci... as zice mancatorilor de dejectii care asculta rap de 2 ani si s-au invatat doar cu Jedi Mind Tricks, Sage Francis, Atmosphere, Jean Grae sau alte d-astea psichedelice, filosofice, extraterestrice, zoroastrice (si eu ascult de-astea, nu e problema) sa puna mana si pe niste oldschool d-ala de la mama lui... '88-'95. Fie ca e gansta-rap, fie ca e hardcore-rap sau pula mea...
B.U.G. Mafia e rep, coaie.

Clip si CD cu "Gazeta". Asta ma face sa ma gandesc ca rap-ul nu prea se mai vinde in Romania. Si asta se vede. Se pare ca pentru foarte multi, rap-ul a fost o moda, acum cativa ani. Se pare ca moda a trecut. Pacat. Esti "rep" atunci cand in 2009 asculti rap facut in '91, '93 sau '95... pentru ca rap-ul nu moare niciodata. Moda moare.

Acum... "Multumesc dumnezeului meu... care-o fi... si multumesc dumnezeului meu Eazy-E". Uzzi a zis-o, pe "Un doi si trei de zero". Voiam sa pun clipul "Cu talpile arse", dar m-am razgandit. Tipul a murit de SIDA, dar a fost mare. Uite un clip (e un diss catre Dr. Dre si Snoop):


7 comentarii:

  1. La multi ani!
    Si eu simt ca trece vara, si parca ma intristeaza asta, dar tu ar trebui sa fi fericit astazi. Simt o tristete... Este adevarat, esti dezamagit atunci cand ai niste asteptari si nu se intampla. Si ziua mea a fost de curand.Eu sunt rac. E mai rau, crede-ma. Unul inaite, doi inapoi. Ce iti doresc de ziua ta?! Multa sanatate, incat sa le iei pe toate de la capat daca viata asa vrea, prieteni putini da' buni, dusmani atatia cat sa te faca sa vezi ce inseamna sa ai prieteni si sa te tina atent, fete frumoase ,sa o intalnesti pe EA, si sa realizezi ceea ce ai inceput: proiectul din septembrie si ce mai vrei tu, pentru ca astazi tu esti important:)

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani,domnule Leo ! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. Un intarziat " La multi ani!" si din partea mea. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. In poza asta de la profil pari serios,dar mai mititel.La varsta ma refer.
    Trece vara,dar vine toamna!Cel mai frumos anotimp!Parerea mea....
    M-a amuzat faza cu fetele!Sunt curioasa de cate ori te-ai insura intr-o juma' de ora pe strazile Calarasiului.
    Am stat 3 ani in Bucuresti,cel mai mult in Salajan-Titan,zona preferata de altfel.Am avut acolo o prietena si colega in acelasi timp.Cand facultatea s-a terminat,prietenia s-a destramat.Ca nah,poate nu mai eram pe aceeasi lungime de unda,adica nu eram asa de incantata de job-ul meu care nu imi ocupa tot timpul...Nu stiu... Mi-ar fi placut ca prietena sa fi coborat la o statie mai indepartata....
    Dar e o vorba: decat mult si prost,mai bine putin si bun!Asadar sa ne multumim si sa ne bucuram de putinii prieteni pe care ii avem!

    LA MULTI ANI !!! SANATATE TOATA VIATA SA AI,VIATA SA-TI FIE LUNGA SI FRUMOASA,CAT MAI MULTE DORINTE IMPLINITE SI TOT CE MAI VREI TU!!!

    De nevasta si copii iti urez alta data!Ma gandesc ca nu te-oi insura anul asta!

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani !

    " Adica... fata de Brasov, Timisoara, Iasi, unde te-ai insura de 10 ori in juma' de ora... Pitestiu' e sarac in fete. "

    Sa-mi bag pl de nu ai dreptate :)

    RăspundețiȘtergere