joi, 20 august 2009

Leapsa cu poze/ Foile de parcurs

Pai... in loc de intro... am un LINK pentru cine e interesat de ce mai zice KaTaNa, face KaTaNa, drege KaTaNa, crede KaTaNa... pula mea.
Apropo de rep... auzi si tu... PUBLICITATE
"Sunt pregatit sa-mi reincarc cartela,
Bag 30 de minute sa o sun pe Mirela,
Am pachet "minutes" (miniț), si umblu trilalela,
Reincarci direct... cu minute, cartela,
Direct din cartier... mai ieftin ca o Cola"


1. Leapsa
Asta am gasit-o la Daniel pe blog (la Nike gen), unde omu' puse o poza cu Ratza care bea cu paiu'. De ce taman aia? Pentru trebuie sa intram in folderul cu poze, de-acolo in folderul al 4-lea si sa postam a 4-a poza din folder si sa-i spunem povestea.
Asadar... F: -> Poze -> Poze cu Iulica -> BlackGirly007.jpg.
Asta e poza a 4-a din al partrulea folder. Cross my heart and hope to die! (Daca era poza 1, imi bagam pula si n-o puneam, ca era cu mine cu betisorul de urechi infipt in canalul audtiv extern).
In poza sunt eu cu Iulica (ultima mea ex-a). E facuta intr-un Astra al lu' var'miu Doru, in drum spre Rosario (Rosiori de Vede... Hometown... astea).


2. Foile
De azi s-a schimbat modul de completare al foilor de parcurs. Adica tre' sa completez si numarul de km parcursi intre locatii. Si suma alora tre' sa corepunda cu totalul, care e diferenta dintre km afisati pe bord cand plec d-acasa azi si km de pe bord cand plec d-acasa maine. Adica drumuri in interes personal... nu prea. Deci e naspa. Adica daca vreau s aies la 23:00 la terasa... nu merge, ca nu pot scrie in foaia de parcurs "Garaj-Terasa/Terasa - Garaj = 10 km". Iar daca vreau sa plec din Bucuresti, nu mai ajunge aprobarea verbala ca pana acum, ci tre' o cerere care sa fie abrobata de catre director. Frateeee...
Eh... vedem cum facem... ne-om descurca noi si cu asta.
Vis-a-vis de foile astea, discutai cu un fost coleg.. Mircea. Iata:

mafiosso****: ce faci bro ?
mafiosso****: s-a strans surbu" aaa?
mafiosso****: surubu'
No Mo' ®™: deah
No Mo' ®™: mersi
No Mo' ®™: mi-ai dat idee de piesa pentru blog

3 comentarii:

  1. daca nu am 4 foldere in folderul principal?
    insa in cazu meu..in folderul al 4lea din folderul principal,am doar o poza,si alte "n" foldere..ce ma fac?

    RăspundețiȘtergere
  2. Intri in al patrulea din cele N foldere... si tot asa... daca in al patrulea ai alte 100, intri in al 4-lea... pana dai de-a 4-a poza... pula mea. Tre' sa ajungi la o poza :) Hai, ca vreau sa vad ce ai :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesanta leapsa!N-am mai auzit-o.Eu kiar acum am postat 10 poze din ultimul folder! :P

    RăspundețiȘtergere