vineri, 15 ianuarie 2010

Inca una si ma culc (prima intalnire)

In primul rand, avusei o seara foarte agitata azi... fusei la Ratza sa-i dau un cado', ca fu ziua lui ieri (pe 14 adica - La multi ani! Ratza). Apoi aflai ca nu mai e treaba azi, ca bem sambata. Atunci imi zise Costel ca daca nu ne vedem la Ratza, sa trec pe la el. Trecui. Pe la 21:00 ajunsei acasa, unde statui 10 minute, apoi plecai sa ma vad cu var'miu Dumi la o bere p-aci prin cartie'.
In al doilea rand de tequila, tre' sa explicitez titlul. E vorba de inca o leapsa, dupa care am de gand s ama culc ca deja sunt putin afumat pe la tample. Nu prea mai vreau lepse (mai ales ca asta e o compunere), dar fiindca e primita d ela Medinna pe care o stimez si o respect (adica imi place de ea - daca intrati la ea pe blog si va uitati la poza aia mititica o sa vedeti si de ce-mi place de ea... dar si pentru ca e "poetica" in scrieri - trebuia sa zic ceva ca s ama scot si eu). Trebii asteia ii zice "Prima intalnire cu mine"... si credeam ca tre' sa scriu cum ar trebui sa ma comport eu cand ma intalnesc cu mine ca mie (mie Leo, pula mea) sa-mi placa de mine. Adica sa scriu eu din perspectiva fetei care se intalneste cu mine. Era mult mai palpitant, mai stimulant pentru imaginatie, bla-bla-bla.

Asa ca... am intalnire c-o oarecare. Prima intalnire. In primul rand, incerc s-o stabilesc undeva pe la 17:30-18:00... adica sa se lege cu plecarea de la serviciu, ca daca ajung acasa mi-e greu sa mai plec. Daca e direct de la serviciu, tinuta e gata... costum, cravata... pula mea. Asta merge si la restaurant, si la cafenea, si in club... cred :) Mie imi place s amerg in mai multe locuri. Adica mergem la cafenea, apoi in vreun bar cu semiintuneric asa. Mie imi plac barurile sau cafenelele in care e lumina difuza asa ca sa nu se benocleze nimeni, in care muzica nu-ti sparge timpanele si te poti intelege lejer. Ah... si sa fie fotolii d-alea moi, sa ma simt relaxat. Uite... la Ramayana daca stai pe pernele alea mari de piele e foarte ok, daca stai pe banchete... te dor bucile. Uite... dupa o cafenea oarecare, cred ca e placut sa mergi la un Cocktail Bar care-arata cam asa (mie imi place mult acolo):
In rest... nu stiu... eu ma interesez de la inceput unde mergem... ca daca vrea in parc (nu mi se pare deloc ciudat sau aiurea pentru o prima intalnire), merg in pantaloni de trening, ca ma simt relaxat. M-am intalnit cu fete in diverse locatii... parcuri, statii de autobuz, le-am luat de-acasa... mi-e totuna.
La ce ma uit? La fața. Oricum, daca ne-am dat intalnire, inseamna ca fața e ok. Apoi la maini, in special la unghii. Imi place sa aibe degete subtiri, de fata... unghiile lungi, si chiar daca nu-s lungi macar s anu fie taiate foarte scurt. Am un "fetish". French e "tres beau", oja neagra, rosie sau roz-aprins ma da pe spate.
Despre ce vorbesc? Despre orice... chiar imi place sa vorbesc despre orice. N-am teme preferate, chestii prestabilite... Vorba curge in orice directie, ma mulez dupa persoana.
Nu stiu de ce, dar multe mi-au zis dupa prima intalnire ca au impresia ca ma cunosc de cativa ani buni.
Cam atat. Eu zic ca ajunge. Oricum, de ceva vreme am capatat un fler asa... gen ma prind dupa prima intalnire daca mai are rost a doua. Eu gandesc in perspectiva... gen "Ma vad cu ea peste 5 ani?". Bine, uneori e nevoie de 4-5 intalniri... de sex, de astea... abia apoi pot spune care-i treaba. E mai greu cu cele care nu se afiseaza asa cum sunt. Si-ajungem la momentul in care tre' sa recunoastem ca ne-am pierdut timpul si ea si eu...

Sper c-am multumit-o pe draguta de Medinna. Dar cum ea nu conduce in Bucuresti (din cate stiu), n-o sa ne tamponam prea curand... deci nu stiu cum va decurge prima intalnire... sau daca va exista o prima intalnire. Nu-i asa, Med?

Nikol, te rugam... zi-ne... tu cum faci la prima intalnire?

Somn usor.

Ce piesa pun? Offf...
Julieta Venegas, de la care va recomand si "Me Voy".

8 comentarii:

  1. Auzi, stau eu si ma gandesc asa...:)),cine ti-a actualizat blogrol-ul nu era in apele lui... Sau mi se pare mie? Ca nu am apucat sa citesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. De ce eu ???
    Mi-ai stricat ziua cu unghiile tale...

    RăspundețiȘtergere
  3. In primul rand vreau sa te cert ca te ai hazardat sa afirmi despre o femeie ca ar fi " o oarecare" - fiecare om e interrsant
    in felul lui, numa ca nu ai fost tu capabil sa o descoperi.. Iar in ce priveste, ca dupa 4 - 5 intalniri iti dai seama dc merita sa stai cu ea.. Te inteleg.. Esti
    barbat si asa ganditi voi, ca na, sexul e ceva instinctiv ( stati linistiti, si ptr femei
    este, numai ca unele nu vor
    sa recunoasca ci sa pozeze in cuminti forever), dar care ne furnizeaza si cel mai de amploare simtamant al unui om...ceea ce e f adevarat..nu cred, ca o paranteza acu, ca un fumator inrait ar alege o noapte cu o femeie in locul unei
    tigari ..:)..ps: se gandeste ca tigara o fumeaza dupa.. I m Raluca, by the
    way :P

    RăspundețiȘtergere
  4. Raluca...
    1. care Raluca?
    2. Unde am afirmat despre femeie ca e "o oarecare"? Am intalnire cu o oarecare fata... da, pentru ca vorbesc la modul general. Ai interpretat gresit.
    E ca in filmul "Occident", daca l-ai vazut... cand nevasta colonelului Visoiu gaseste pe sub pat o gonflabila:
    - Ce e asta?
    - Pai stai sa-ti explic... femeia asta...
    - Pai da, ca pentru tine asta e o femeie...
    - Bine... uite: obiectul! asta este dintr-un caz de furt...
    - Pai da, ca pentru tine femeia e un obiect.

    Asa ca... cu femeiele n-o scoti niciodata la capat.

    3. De unde pana unde ai tras concluzia ca sexul e ceva instinctiv?

    4. Nu mai fumez de 2 luni, deci gaseste alti termeni de comparatie :))

    RăspundețiȘtergere
  5. sexul e un instinct. nu inveti nicaieri cum sa faci sex asa cum inveti sa vorbesti si sa nu bagi mana in priza.
    when you see that woman naked in bed, you already know what to do :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Bun asa,deci cand ne vedem ?:))

    RăspundețiȘtergere
  7. ce articol, dar comentariile sunt mortale :))... anonim cand ne vedem ?:P

    RăspundețiȘtergere