sâmbătă, 9 ianuarie 2010

"Turntable" in genral. "Science" in particular

"Duceti-va la film! Coloana sonora e superba... iar piesa de la zborul lui Jacksully imi aduce aminte de Africa... seamana cu piesa dintr-o reclama la nu stiu ce companie de zbor... Lufthansa, Tarom, ceva gen."
Asta am scris eu in postarea precedenta. Si nu va zic... mi-a zis un prieten cuvantul "delfini" si-am stiut ce sa caut pe youtube: "airline dolphins commercial". Ei bine... iat-o:



Era sa scriu o postare in care ma vaietam ca iar stau in casa. Nu mai pot sa stau seara in casa. Acum e nasol ca nu prea mai am bani... dar nu mai pot sta singur in casa. Simt ca ma sufoc, ca se prabusesc peretii pe mine, ca-mi bate inima cu putere, ca nu pot sa mai respir.
Aseara, desi n-aveam de gand sa ies din casa (nu mai am bani, nu de alta)... am ajuns la un film, la Vitan. Old Dogs. Nu razi la prea multe faze, dar si cand incepeam sa rad, nu ma tinea mai putin de 10 minute. Am transpirat, am lacrimat, am facut febra musculara la dreptii abdominali de cat am putut sa rad. I-am vazut langa mine la coada la popcoarne si pe Mamaruta si Andra lui... si pe Connect-R si blonda lui. Bine, pe Connect-R il stiu de mult asa... de la 25 de cm; de cand era la RACLA si venea sa faca cypher-uri off da dome cu noi prin Griffin's (noi - rapperii incepatori).
Pentru cine vrea sa-l vada pe Connect-R acum 10 ani... "Hip-Hop, Real Hip-Hop ... in special est-vest" - AICI

Si uite cum am ajuns la muzica, la rap, la... "hip-hop real hip-hop"; pen' ca ce vreau sa va arat, e primul clip al unei trupe de DJ din Romania. O trupa cum erau X-ecutioners (fostii X-Men), daca-i mai tineti minte (DJ Roc Raida, DJ Mista Sinista, DJ Rob Swift si DJ Total Eclipse). Sau Scratch Perverts... sau... genialii Invisibl Skratch Piklz (DJ Q-Bert, Mix Mater Mike, D-Styles, etc.)


Acum sa va arat ca avem si noi DJ foarte tari in Romania: Turntable Scrience = DJ Undoo + DJ Faibo X + DJ Paul + DJ Dox -> http://www.turntablescience.com/

Iata cliposenia:



Dupa cum ziceam la inceput, azi era o seara de "stat in casa". Nu-mi plac serile astea... nu-mi place sa stau acasa. M-a sunat Maria mai devreme, si dupa insistente m-a convins sa trec o ora prin Revenge. Apoi il sunai pe Rata... si el vrea sa stam mai mult. O sa stam cat putem, cu toate ca am in buzunare doar 37 de lei.
Datorita acestui fapt... va dau un bonus... o piesa care-mi place foarte mult, a unuia dintre cei mai buni DJ din Franta (daca nu chiar cel mai bun): DJ Cut Killer - Mystical Scratch




2 comentarii:

  1. Turntable Scrience sunt super tari !! Deşi cu greu în românia mai apar proiecte muzicale reuşite foarte rar ce îi drept. Ne-am săturat să vedem doar încrengături de ţigani manelizaţi.

    RăspundețiȘtergere
  2. mel cu avioanele e Enya - Adiemus daca nu ma insel :-? (am mai auzit-o la chillout mixes :P)

    RăspundețiȘtergere