sâmbătă, 27 martie 2010

Dale Don Dale

Cum e sa mergi cu taxiul la 7 DIMINEATA, in mare viteza, cu geamurile deschise (sa iasa fumu') cu piesa asta LA MAXIM?!?! Puiu stieeee. Ba, da' la maxim! Am avut cel mai al dreacu' taximetrist!

(Cat de frumoasa e Margherita)

6 comentarii:

  1. Cum e? Cred ca putin mai bine decat, daca fiind in stare semibeata, nimeresti un taximetrist care incepe sa urle dintr-o data "Ceausescule, unde eeesti?!!!" (cazul meu recent)

    "Nu dansez pe ţigănii, ci doar pe arămbi" - n-ai zice :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai taman asta e ideea: ca se renunta la traditii in favoarea bashinilor de discoteca.

    RăspundețiȘtergere
  3. mi se pare tiganeala curata iar melodia asta nu reprezinta traditie....

    RăspundețiȘtergere
  4. N-am zis ca reprezinta traditie, dar e antrenanta cand e nevoie. Si da, e tiganie pentru ca respectivii sunt tigani. Dar manea nu e, in niciun caz. Totusi, e bine ca-i avem si pe astia... Clejanii-s tari.
    Am pus in alte postari si Mambo Siria, care nu reprezinta neaparat traditie... Pentru mine e creatie populara, fie ca e mai culta sau mai inculta, fie ca e creata de vreun folclorist erudit, vreun rapsod al muzicii populare... sau pur si simplu de vreun betiv din Smardioasa. Eu aici pun mostre, care induc in anume momente anume stari. Mambo Siria sunt amuzanti, originali, iar instrumentala nu e deloc de lepadat. Imi place empirismul, nu stiu de ce...
    Am pus din cate-mi amintesc si o instrumentala de la "Fratii Petreus", care e adevarata maiestrie...

    RăspundețiȘtergere
  5. ma refeream la ascultarea muzicii la maxim la 7 dimineata :) la comportament mon cher. sa zicem ca aveti cu totii o scuza, voi erati beti iar taximetristul probabil a obtinut un bacsis gras :). sunteti iertati :)))
    Educaţia unui popor se judecă după ţinuta de pe stradă. Văzînd grosolănia pe stradă eşti sigur că o vei găsi şi în casă." - EDMONDO DE AMICIS
    Mambo Siria rules

    RăspundețiȘtergere
  6. :) Mda. Am inteles ca te refereai la piesa cand ai zis "tiganie", si m-am simtit dator sa ma explic.
    Destept De Amicis asta (era in clasa a 4-a un fragment din Cuore in manual, nu?)
    Dar... De Amicis nu avea televizor pe vremea aia. Asta ar veni ca o completare exhaustiva, ca poti spune ca un popor se judeca dupa ce vezi pe strada si la televizor. Si colo si colo, vezi oricand cea mai mare tiganie posibila.
    Mersi pentru citeala si comentarii.

    RăspundețiȘtergere