miercuri, 24 martie 2010

Mi se rupe...

DEEEECI: MI SE RUPE. De cine? De ce? De toate si de toti. Si de tine, da. Poti sa te pisi pe cele 7 stadii din yoga, ma. Ni se rupe si de ele. Esenta e sa ti se rupa de tot si de toate. Cand ajungi aici, esti tare. Eu sunt tare. Ma, cand ajungi s ati se rupa de moarte, de viata, de viitor, de soarta, de pula mea... esti adevarat. Poti s ate pisi pe toata lumea, orice ai face. Si nu tre' sa-ti ceri scuze. Te pisi de sus pe toti. Asta ma taie capul acum, si asta zic: tre' sa ti se rupa. Asa am scapat eu de atacuri de panica, asa scapi tu de orice stres. Mai da-le-n pula mea de treburi, de situatii, de probleme. Da-le dracului... Imbata-te cu mine si hai sa ni se rupa. Pana nu ti se rupe de tot, pana nu-ti dai seama ca nu merita stresu', pana nu-ti dai seama ca nu merita sa te agiti pentru nimic... esti degeaba. Nu poti sa te bucuri de viata. Viata e atat cat e... chit ca e 20 de ani, chit ca e 35, chit ca e 80... iar ceea ce faci tu in viata, depinde doar de tine. Tu esti cel mai smecher, ma... doar tu contezi. Iar tu, prin mintea ta si prin vointa, poti sa te pisi pe cine vrei tu. Iar daca ai pula sculata, e si mai bine... dai cu jetu' la distanta. Iar daca esti varza, te pisi... dar te pisi pe proprii bocanci. Si-i uzi degeaba.
Hai la asculta niste muzica, ca ascult de 3 ore aceeasi piesa... care spargea geamurile lu' Blanche:

7 comentarii:

  1. declar oficial: mi se rupe!

    RăspundețiȘtergere
  2. hey...nu-i corect...Asta e dedicata pt barbati...dar noi fetele ce sa ni se rupa?...ca eu nu pot sa ma pis pe ei...si nu ca sunt prea fraiera...dar nu am "instrumentul" necesar...Hmmm...hai k mi-am gasit de treaba:D

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga Oana, >> http://www.go-girl.com/
    Problem solved.
    (PS. check the video, e genial)

    RăspundețiȘtergere
  4. grabeste-te sa treci de pasa asta care nu aduce nimic benefic si ai grija sa nu iei decizii importante cat timp te aflii in aceasta stare!
    p.s. nu e frumos sa faci vizite nocturne...
    semnat eu: jules verne

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu pot sa trec peste pasa asta decat daca iau o decizie importanta. Benefic sau nu, nu stiu cum va fi... dar cred ca benefic. Treaba e tocmai am luat cea mai importanta decizie de pana acum (bine, pe locul 2, dupa decizia de a iesi "afara" pe 13 august '82). Si nu, nu ma-nsor.
    Nu inteleg nici la ce vizite nocturne te referi, nici nu vad vreo legatura a cuiva cu acest... J. Verne. Poate te deconsipri in alta conjuctura... telefonic, sau mai-stiu-eu-cum...
    Multe succesuri!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ba... stiu. Dar stii ce? Mi se rupe :))

    RăspundețiȘtergere