sâmbătă, 29 mai 2010

Ca nuca-n perete



Pur si simplu ma rupe instrumentalul asta. Bine, nici versurile nu-s deloc de lepadat... In plus, la 4:25 e cea mai tare faza posibila. Iar C-walk-ul e prea tare!

Asa ca: ca majoritatea treburilor derulate prin fix ca nuca-n perete sau "ca pula-n cur" sau pur si simplu "ca pula". De exemplu... ca Undea-n Guvern, ca EBA in politica, ca tiganii-n Mercedes, etc.
Dar parca cel mai accesibil, cel mai cotidian lucru e lacul de pe unghii. Care e ca pula, da. La unii. Eu ma uit in genral la maini si unghii... in special la femei, dar si la barbati. Cred ca aspectul spune multe si cataloghez omu'.
Nu as putea sa cred ca sunt singurul care a vazut cocalari cu lac pe unghii. Mi se pare extrem de "ca pula" ca tu, muncitor pe santier/ sudor/ tinichigiu auto sau ce mai esti tu, in conditiile in care ai niste maini cu care ai putea sa ma zgarii daca dam noroc sau ai putea sa-ti ranesti nasoala pe sani atunci cand o pipai... sa te dai cu lac pe unghii. Ba, ca ce chestie? Pentru ingrijire, sau cum? Omule, in crapaturile din palma iti intra 3 centimetri de jeg, dar tu-ti protejezi unghiile cu lac. Poti investi in primul rand in niste crema de maini, daca ai chef de ingrijire, nu?
Ba! Arata ca dracu, in pula mea.


P.S.: Am ajuns sa ma uit in fiecare zi la Stirile Pro Tv doar ca s-o vad pe Teodora Butuc. Intra in general intre 19:13 si 19:20. O iubesc, ma.
Sper c-a placut piesa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu