luni, 2 noiembrie 2009

Iarta-ma, Doamne... ca nu stiu ce fac!

Nu credeam ca postara cu numarul 100 (aplauze) sa fie dedicata unui asmenea subiect. Am tot evitat sa scriu despre inlinatiile mele ateiste sa zicem (cu toate ca termenul de "ateu", in definitia marxist-leninista e un om care nu numai ca nu crede in Dumnezeu, dar face tot posibilul sa insereze si celorlalti convingile sale). Nu ma declar ateu, pentru ca nu vreau sa conving pe nimeni sa renunte la religie... fiecare cu treaba lui. Eu nu cred in nimic. Nici in Dumnezeu, nici in Allah, nici in nimeni... nici macar in "forta suprema care a generat tot". In hazard, cred... sa zicem. E suficient sa cred in mine. Problema e ca n-o sa ma convinga nimeni si nimic si prin nicio metoda... sa adopt un zeu. Nu pot. Sau nu vreau.

Alta problema mi se pare cea a "misionarilor" moderni. Cei care scriu pe ziduri "Iisus vine!", cei care intra pe diverse site-uri si forumuri spre a ne impartasi tainele credintei duse la extrem. Sunt aceiasi habotnici pe care-i vedem pe la Stiri lesinand, in dorinta de a atinge moaste facatoare de minuni, imbrancinu-se, ranindu-se si injurandu-se in acelasi scop. Gloata de habotnici e nebuna. In loc sa luam viata in piept, sa ne luptam... apelam la divinitate, in speranta ca stand si rugandu-ne, band apa sfintita si pupand icoane vom razbi in viata. Becali e un habotnic cu succes in afaceri, nu e vreun preferat al lui Dumnezeu. Subiectul s-ar cere indelung dezbatut, dar mi-e lehamite de el. Daca chiar se cere dezbatut mai pe larg, o voi face in mod mai serios in alta postare.
Acum vreau sa ne amuzam. E postarea cu numarul 100 si nu vreau sa fie una trista sau inversunata. Vreau sa va amuzati pe seama unui baiat pe care l-am intalnit (din nefericire, cred) pe un site pe care mi-am facut cont vineri (nu stiu de ce l-am facut, dar na...). Site-ul e www.tpu.ro (Toti pentru unul) si e o comunitate in care unii pun inrebari iar altii incearca sa gaseasca raspunsuri. Pentru mine, e o comunitate in care 70% sunt straini de grmatica sau dobitoci. De cele mai multe ori, sunt si agramati si dobitoci "in the same time".

Declarandu-mi convingerile nihiliste vis-a-vis de Biserica - asta pentru ca exista suferinzi care in orice raspuns introduc divinul prin termeni ca "Biblie", "cainta", "pacat", "decalog" - unul din suferizi tine neaparat sa-mi trimita un mesaj ce se vrea a parea inteligent prin trminologie, dar e cu totul idiot prin substanta. De... "forme fara fond" cred ca ar defini-o Maiorescu.
"Fericiti cei saraci cu duhul, caci a lor va fi Imparatia cerurilor". Daca treaba e pe bune, pe baiatu' asta or sa-l faca rege... sau macar un sef mai mic. Am sa redau mai jos parti ale acestui mesaj spre a celebra, prin amuzament, cea de-a 100-a postare. Enjoy!

Partea intai (sau "Vechiul Testament"):
"NoMore, esti foarte hilar, dar sa stii ca hilaritatea se poate converti instant in disforie (tristete patologica foarte profunda),deci, fii precaut, nu exista tratament profilactic pentru iesirea din adancul tenebros - IAD (ti-am spus eu sa nu-ti stresezi cei 2 neuroni pereche - si aia sclerozati).Daca esti nihilist, inceteaza sa nihilizezi si pe altii cu scriptionisme eronate si ateice.Ai citit cate ceva din Biblie si spui ca acele "ceva-uri" sunt povesti de adormit copiii...mda, astfel de concluzii pot fi asimilate doar de oameni mai multe decat nihilisti - oameni care propovaduiesc ereziile, schismele eterodoxe si deficientele de credinta...iar te atentionez, vei regreta etern, ai grija!
Nu poti sa intelegi, pentru ca nu vrei sa intelegi, NU exista nu pot, poate doar daca suferi de cretinism idiopat (ai toate simptomele, ce paradox) [...] Tu nu te-ai prins (nu v-ati prins toti) ca necuratul isi bate joc de tine/voi intr-o veselie? Nu te-ai prins, nu? Incearca sa te prinzi, altfel, te va prinde el definitiv pe tine si sa stii ca in IAD nu ai acces la TPU (nu exista exceptii, nu spera in van, mai ai timp sa te rafinezi) pentru a scrie cat de lipsit de respect ai fost cu privire la Bunul DUMNEZEU si cat de mult i-ai renegat existenta si ai defaimat cu ardoare tot ce tine de providenta cea minunata si binevoitoare cu noi, oamenii, care suntem niste pacatosi (si nici prin cate chinuri vei trece daca nu te TREZESTI - acum dormi, iar Xanaxul (somniferul) se numeste - diavol).
Iti aduce o jignire? Pai dragule, capacitatile tale intelectuale sunt ele insasi o jignire pentru societatea umana in care traiesti...alea sunt capacitati? Sunt la fel de mari precum cele ale Simonei Senzual, care afirma sus si tare ca valoare lui pi este de 1,14 - atat este IQ-ul tau. Oare tu stii valoarea?Liberul tau arbitru este guvernat 100% de Satan - imi pare rau ca-i scriu numele fecaloid si putrefact, dar cine joaca cum canta el, miroase precum el - spala-te mai des, ca mirosi pana la mine acasa!In incheiere - Dumnezeu sa te ierte, sa iti dea intelepciune, ca nu ai deloc), sa te ierte si sa iti dea timp de reflectare.Doamne iarta-ma si pe mine ca i-am spus adevarul individului acesta care nu a evoluat, a ramas cu intelectul prin Arhaic (si mai iarta-ma pentru faptul ca l-am judecat, te rog).
Parintele Arsenie Boca: "Cine crede ca se trage din maimuta sa aiba grija sa nu ajunga precum ea" - adaug eu ceva substanta in plus si reformulez personalizandu-o pentru intelectul tau infatuat si 0 barat(ca esti atat de increzut de zici ca esti Ricky Martin si The Beatles luati cate 10 de fiecare) - sa aiba grija si sa se uite in oglinga, ca se comporta ca ea si este limitat mintal precum ea - probabil papi la micul dejun prea multe banane, scuze, am vrut sa spun gem cu extract de prostie pe paine, deci, noapte buna si GANDESTE, lasa hibernarea pentru ursii bruni (uite, sunt dragut si iti scriu denumirea stiintifica - Ursus Arctos - te identifici cu el? ooops, stai, ca am uitat denumirea ta stiintifica - Homo limitatus cercopitecus ateus)! Toate cele bune: iti mai dau inca un sfat - de Craciun, cand tai porcul, mananca putin creier, poate ti se umple cutia craniana, ca saraca este vidata - multimea vida este inscriptionata pe ea!Salutare si tine-ti guraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa daca scoti in loc de cuvinte, simple gaze intestinale! Auf Wiedersehen :( "

Partea a 2-a: (sau "Noul Testament")
"AAAAA, te rog, NoMore - incearca sa respecti acceptia expresiei alipite din engleza - nu mai posta mesaje pe acest forum - nomore - posteaza dupa ce faci cateva cursuri de: lingvistica, educatie civica, religie, psihiatrie (suferi de personalitate narcisita - te supra-extra-mega-ulta-hiperestimezi cand de fapt esti cum esti, stii tu cum esti, dar faci pe privighetoarea cand de fapt esti o amarata de cioara fara pene) . Gata, Doamne iarta-ma, dar am facut-o pentru binele lui efemer si peren! Hai pa"

Ma... adevaru' ca s-a straduit. Si cum stradania si munca asidua merita rasplatite, am decis sa-i ofer putin spatiu pe blog-ul asta infect.

Iarta-ma, Doamne! Deja ma caiesc de pe la jumatatea postarii, si nutresc convingerea c-am sa regret etern, supus chinurilor Iadului. Doamne, daca esti asa bun... de ce n-ai fost bun si cu mine si m-ai inzestrat doar cu doi neuroni atinsi de scleroza, care neuroni nu stiu nici macar valoarea lui "pi"?
Iarta-ma, Doamne! Amin! (si-acuma-mi faceam cruce... scuip in san mai tarziu, ca acum ma vad colegii si rad de mine).

Ah... era sa apas pe "Publicati postare" fara sa pun piesa... Of... n-o sa pun "Crezul" in interpretarea vreunui cor bisericesc. O sa pun o piesa normala... e postarea 100, ce mama naibii?
Pun mai multe, na... ca tot a rmas yayo tablou cand a vazut ca asult Radio Romantic, Gold FM, Magic FM si Europa FM... imi plac vechiturile... si da, mor dupa Radio Romantic. 101,9 FM.
Prima piesa sa fie pentru Louiza. Inc-o data!

Later Edit: Doamne, n-o sa ma mai uit la pornache, n-o sa ma mai masturbez niciodata si n-o sa fac sex decat in pozitia misionarului si doar pentru a procrea! Primul copil in voi duce la "altar" si-l voi sacrifica pentru tine, Dumnezeule. Te las sa-i bei sangele! Te las sa-l bei la oo, ma... Nu stii de gluma?







15 comentarii:

  1. Mai, NoMore,mai...piei, Satana!:)) Ma crezi ca nu am putut sa citesc tot postul asta? Nu ca nu m-ar interesa, da' pur si simplu nu am putut sa trec peste partea cu jignirile la adresa ta. Adica m-am trezint injurandu-l pe ala de o sa imi iau la canoane cand ma duc sa ma spovedesc...ceva de speriat :)).
    Acu' fara gluma, stii ca eu am in familie slujitori ai Domnului...cu care ma iau si eu de cap de fiecare data, ca se pare ca si eu voi arde in focul Iadului si o sa jinduiesc la aerul conditionat din Rai. Eh...de aia nu mai pot eu. Asta incercam si eu sa ii explic lui Dede, ca ni se spala creierele (sau li se), ca religia, in speta crestinismul a avut parte de niste oameni de marketing de o genialitate extrema pentru vremurile alea ...anii 300-400-500 and so far. Ca daca stai si analizezi religiile vechi, zoroastrismul sa zicem , religia egipteana...si le compari cu crestinismul, ai sa observi o suprapunere a datelor pentru sarbatorile lor, niste asemanari intre Mythra si Hristos etc...intre Maica Domnului si Isis... Si el imi zice ca-s eretica. Trebuia sa ii zici de religia copta si de Manuscrisele de la Marea Moarta...cred ca arunca Anatema pe tine (daca nu a facut-o deja, ca nu am citit pana la capat, ti-am zis).
    Ce nu intelege turma e ca religia a fost, este si va fi o scula buna de manipulare a maselor. Ca de cand au vazut oamenii primitivi ca tuna si fulgera au zis ca e cineva care face treaba asta...si au aparut niste zei. Deci daca mintea ta nu e in stare sa cuprinda ceva anume, baga paranormalul la interval! Ce nu se intreaba ei e de ce religia a fost mereu aservita politicii. Ca daca si-ar pune intrebarea asta...ar primi multe raspunsuri.
    Eu pur si simplu simt ca exista Ceva langa mine si ma protejeaza...nu stiu daca e Dumnezeu, nu stiu daca e ingerul, nu stiu ce e...si nici nu ma intereseaza, atata timp cat isi face treaba bine. Eu la biserica ma duc, desi cica nu par a fi dusa pe acolo, dar ma duc ca sa stau in liniste. Si din obisnuinta. Dar din obisnuinta am renuntat sa o mai fac...
    Si totusi..e ceva ca ai dat titlul asta :)...nu combati fara sa cunosti si asta e ceva.
    Dumnezeu sa te ierte, fiule !:)))

    RăspundețiȘtergere
  2. http://www.youtube.com/watch?v=T7zSstHWRAs

    RăspundețiȘtergere
  3. Mersi, Zaraza... desi nu stiu cine mi-a recomandat-o, imi placu "I walk the line".

    RăspundețiȘtergere
  4. Tu iti dai seama cat timp din viata si-a pierdut individu' sa iti scrie tie ditai mesajul? Mi se pare normal sa te simti onorat si faci publica chestia :)) Oricum, parerea mea e ca te injosesti atunci cand intretii o discutie pe tema asta cu cineva de genul.... Si schizofrenicii (mai ales ei) stiu cuvinte smechere ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Marx spunea " Religia este opiu pentru popor", da, dar religia dogmatica, cea care o "mostenesti" fara sa-ti pui intrebari, fara sa te gandesti la logica (pentru mine logica este foarte importanta:)). Oricine a citit Blaga, Eliade (si nu numai), vede asemanarea izbitoare dintre vechii zei si religia crestina, exact cum spunea si Yayo. Nu sunt deacord cu religia din biserici, unde oamenii se duc sa se roage ca sa li se rezolve problemele, fara sa faca nimic, asteptand "bunatatea divina". Exact ca in bancul cu ala care se ruga la Dumnezeu sa castige la loto fara sa joace... Dar la fel ca Yayo simt o prezenta langa mine...mama natura..Dumnezeu...spunei cum vrei. Pascal spunea " Suntem fiinte finite, aspiranti la fericire, prizonieri ai egoismului, fiinte ale ambiguitatii si varietatii, nu ne putem regasii pe noi insine si atunci, avem nevoie de un pariu". Pascal a pariat pe Dumnezeu. Pariul suna ceva de genul (nu-mi aduc aminte exact): " Daca Dumnezeu nu exista, dar eu ma port conform cerintelor Lui, nu am pierdut nimic pentru ca am ramas Om, daca El exista, atunci am castigat raiul" Ca si Pascal am pariat pe Dumnezeu...

    RăspundețiȘtergere
  6. Dani... despre pariul asta al lui Pascal mi-a zis yayo acum vreo cateva luni. Ciudat... vorbiti despre aceleasi chestii.

    RăspundețiȘtergere
  7. mah tu ai nevoie de o prietena..ai prea mult timp pentru nebuni. apropo, ce mai zice bruneta?

    RăspundețiȘtergere
  8. Am al dracului de mult timp liber... de stat in casa. Ca p-afara nu prea-mi vine sa ies. In plus, daca nu mi-as ocupa tipul cu nebuni, mi las ocupa cu nebunii... gn atacuri de panica. Las' ca e bine... ne mai radem.
    Bruneta zice de bine. Dar ezita :)) E combinata, ce dracu'...

    RăspundețiȘtergere
  9. Bai Soacra (in continuare mi se pare mult mai interesant nickul asta decat no mo')ce filosof mai esti. Te-ai apucat de citit? Cum zicea Catalin (parca asa il chema pe ala de si-a taiat venele pentru una) profu' de religie, faptul ca iti pierzi timpul sa il contesti pe Dumnezeu tradeaza faptul ca te gandesti la El, deci oarecum crezi in El.
    Te pup!Na' ca iar iti citii blogul, hai ca deja a 3-a oara ma pot considera de-al blogului.
    PUP U!

    RăspundețiȘtergere
  10. Ateismul nu este, în niciunul dintre sensurile posibile ale cuvântului, o religie. Dimpotrivă, el reprezintă libertatea faţă de orice religie.
    Ateii nu-i urăsc pe "Dumnezeu" sau Isus, ci pur şi simplu nu cred în existenţa primului sau în divinitatea celui de-al doilea (sau a oricui altcuiva). Creştinii, de exemplu, nu cred în zeul hindus Krişna, dar nu se poate spune că-l urăsc. A nu crede sau a nu fi de acord nu înseamnă a urî.
    Ateii nu sunt, prin definiţie, imorali. Nu e nevoie de o carte "sfântă" ca să-ţi spună ce e "Bine" şi ce e "Rău". Empatia, raţiunea şi experienţa sunt suficiente. Din nou, unii atei ar putea să fie imorali, la fel de bine cum unii teişti pot fi imorali. Părerile despre supranatural, oricare ar fi acestea, nu garantează conduita (i)morală a oamenilor.
    Ateii nu sunt slujitori ai lui Satan, nici nu-l venerează. Satan este doar o altă entitate supranaturală a carei definiţie este neclară şi a cărei existenţă nu ne-a fost dovedită.

    For details please visit www.atei.ro (site-u' e momentan in constructie da' merge forum'u')

    8 ... pam pam

    RăspundețiȘtergere
  11. @ primu' anonim: M-am apucat de citit ce? Nu vad legatura... M-am apucat de citit mesaje de la schizofrenici, da.
    Eu nu-l contest pe Dumnezeu, mi se rupe. Iar argumentul e un cliseu basit.
    Catalin Micu (daca de el e vorba) e un bou si 1/2.

    @ Anonim2: esti destept, ma. Pe bune. Imi placu asta.

    @ambii Anonimi: as prefera ca pe viitor sa va semnati, sau sa-mi oferiti niste indicii ca s ava identific in caz ca ne stim.
    Nu-mi citeste blog-ul nici SIE, nici CIA... deci puteti sa va semnati cu un nick si sa va si exprimati parerile in acelasi timp. Merci.

    RăspundețiȘtergere
  12. Salut, NoMore! :) M-a uimit acel credincios atotstiutor care a pierdut timp pretios pt a-ti deschide ochii. Ma intrebam daca el are habar de valoarea lui 'pi' sau ce inseamna toti termenii aia pe care i-a folosit. Si inca un lucru interesant: el nu va arde-n Iad pentru "complimentele" aduse la adresa ta? Ah! Pardon! Il iarta Domnu` ca a trebuit sa-ti deschida ochii. Corect! Si pana la urma, de ce crede el ca ti-ar putea schimba parerea despre religie? Oamenii astia sunt buni de facut experimente psihanalitice pe ei, sincer. Uhm...Bye-bye! :D

    RăspundețiȘtergere
  13. Schizofrenie neuropata!da trebuie sa fie mandru' omul de el,putini sufera de aceasta afectiune psihica:))

    RăspundețiȘtergere
  14. Ahaha, nebunii tăi sunt mult mai mișto ca ai mei!! Jealous! Mi-a făcut ziua comentariul ăstuia, se întreba maică-mea de ce râd de una singură. :))))
    Hai să nu ne mai agităm și să ne distrăm, right.

    RăspundețiȘtergere