marți, 18 mai 2010

Acasa



Vazurati ma ce poponeata are gagica?
E o piesa din "oldies". Eu nu suport house-ul, muzica electonica (sper ca am fost corect si ca termenul de "electronica" e unul exhaustiv pentru toate cacaturile astea de prin cluburi) pentru ca ma dezorienteaza si imi da migrene. Iar cand beau, taman pentru ca beau rar, vreau sa ma simt bine. Dar din piesele vechi de genul asta, inca imi plac asta de mai sus, Miss Jane - It's A Fine Day, Wamdue Project - King Of My Castle, Mark'Oh - Stuck On You.

Am sa scriu despre acasa. Asa e prin curte. Frumos, nu? "Am si io o prestanta, am si io o aroganta..."

Asta e un pui din aia pe care i-a scos closca. Poza e facuta in prima lui zi de viata. Am pozat mai multi, dar asta e cel mai frumos. Pacat ca-l va astepta ciorba peste vreun an... Sorry, puiu.

Multi m-au intrebat daca nu ma plictisesc acasa. Adevarul e ca ies din curte extrem de rar, poate de maxim 2 ori pe saptamana. Imi lipsesc intrevederile, socializarea, barfa, astea. In rest, n-am cum sa ma plictisesc, ca de obicei citesc 9-12, 16-19 si 20-23. Ma opresc la 23 ca incepe Mircea Badea, na.
Am inceput brusc sa ma trezesc fara ceas, fara deranj, in jur de 7:30 - 8:00, chestie care m-a enervat si socat initial. Ba fac chiar si cele "minim 30 de minute de miscare pe zi". E misto s-o arzi prin curte, la soare, fara sa auzi masini pe strada, bormasini in perete. Mai piuie puii, dar na... pe mine ma relaxeaza piuitul. "Si aeru'? Stii ce aer e? 20 de grade. Maximum. Racoros. Asta e. Ce sa simta? Aerosoli.
Acasa fumez putin, gen 6-7 pe zi. Ah, si dorm dupa-amiaza, ca la pranz beau vin. Da, beau zilnic cam 200 ml de vin. Antrenament se numeste. Deci pot spune ca acasa e ca in "cantonament", vorba celor de la "B.R.G.". M-am gandit ca meciurile sa le joc in deplasare, cand mai vin prin Bucuresti. Asta daca gasesc adversari.

Nu stiu de ce am scris postarea asta... cred ca mai mult pentru poza cu puiu'. Asa-i ca-i dragut?
Ideea e ca m-am futut in ea de agitatie, o ard relaxat, fac alea 30 de minute de miscare, dorm cat vreau, mananc cand vreau, invat cand am chef. Pana acum am avut chef zilnic.

Ma, se vezi cum pula mea se potriveste. Ma uitai la Apropo TV acu', duminica (sunt fan declarat). E geniala emisiunea. Si genial a fost Vizante "o supica? o berica? va fac un platouas?". Ati vazut "Filantropica", nu? Ideea e ca unul dintre actorii mei preferati (il stiu de mult, de cand facea filmuletele cu "VOUA" pe Antena1 parca, acum vreo 10 ani cred) e Radu Gabriel. Hai sa-l vedem putin, ca se potriveste cu Criza. Tre' sa fii chivernisit.



...si-acum, legatura cu mutatul meu "Acasa". Sa vezi cume cu aerosolii. La "Apropo TV" au dat o serie de 8 spoturi facute de Naumovici (alt om tare rau) cu Radu Gabriel ca protagonist. Pe youtube am gasit doar doua. Iata-le:





Si pentru ca vineri seara nu e Badea si pentru ca "Top Gear" care il inlocuieste e o emisiune iesita din tipar si realizata intr-un mod foaaaarte tare (pai daca ma uit eu, iar pe mine nu ma pasioneaza de nicio culoare masini, detalii tehnice, ventilele de la roti, cai putere, astea), am dat de un om. Ii zice Seasick Steve (da, are rau de mare omu'). Ia uite-l p-asta ce face cu 3 coarde:

2 comentarii:

  1. vaiiiiiii ce scumpic e puisorul...si buni a mea are puisori din astia micutzei asa:P:)
    Mult spor la invatat ca am vazut ca te-ai apucat:)

    RăspundețiȘtergere
  2. in w'end vin acasa si vreau sa socializam la un suc... mai barfim... :*

    RăspundețiȘtergere