luni, 31 mai 2010

Pauza mare



Piesa asta mi-e draga rau. Mi-e draga pur si simplu, nu dau detalii. Tu poate nici n-o asculti, dar daca o asculti... iti place sau nu. E simplu.

Nici nu stiu cum sa incep... desi se pare c-am inceput deja. Ideea e ca o sa-mi mananc sandvisul in pauza mare care cred ca va veni. Mi-am dat seama ca am trait pe blog-ul asa. Da, am trait; pentru ca mi-am pus aici multe ganduri, multe stari... fara perdea, in totalitate si cu sinceritate. Uneori am omis adevarul, dar n-am mintit. Sunt constient ca mi-am contrazis vreo postare cu alta, poate. N-am schimbat nimic, nu neg nimic din ce-am scris doar pen' ca e dovada gandirii mele de-atunci.
Mi-am pus aici stari, frici si angoase, am pus ura si regrete. Ar fi fost de o mie de ori mai multe de spus, dar am considerat ca nu fac obiectul acestui blog... ori fiind prea personale, ori privind persoane pe care dintr-un motiv sau altul n-ar fi fost OK sa le pomenesc.
Nici nu mai stiu de ce-am inceput sa scriu postari (am inceput pe Netlog), dar pentru ca mi s-a spus ca e OK, ca scriu frumos, ca tra-la-la... am dat inainte. Am incercat de fiecare data sa nu scriu banalitati, sa nu ma inspire vreun alt blog, articole, emisiuni, chestii. 99% din ce-am scris e 100% original, ceea ce cred ca face blog-ul asta unul autentic as zice. Am fost eu si-atat. Eu si gandurile mele.
Desi traim aci, acum mi-am dat seama ca nu mai am de ce sa traiesc aici. Pot sa observ si singur ca(,) calitatea postarilor a tot scazut de ceva timp incoace, ca subiectele-s niste banalitati, ca... pula mea, nu-mi mai vine sa scriu. Presupun ca nici nu prea mai am despre ce, din moment ce ma uit maxim 2 ore la TV (din care o ora la Mircea Badea), ies din curte de 2 ori pe saptama (dintre care una sa platesc vreo factura sau sa cumpar cine-stie-ce) sau vorbesc la telefon de maxim 2-3 ori pe zi (dintre care o data cu mama). Se pare ca nu mai am nimic in mine care sa merite sa fie pus aici. Si nu, nu e vorba de voi (care oricum, mai mult de 100 de vizualizari n-o sa aibe postarea asta)... ci de mine. Chiar de scriu doar pentru mine, autocritica imi spune ca e momentul sa iau o pauza. Habar n-am cat va dura... probabil pana cand ma va lovi vreo treaba "deep shit" asa, pana cand mi se va intampla ceva, sau... nu stiu. Nu vreau sa ajung sa scriu doar ca sa... scriu, doar ca sa am continuitate, doar ca sa nu-mi ies din mana, ca sa nu uit sa tastez, ca sa nu uite lumea ca exista Leo... sau mai stiu eu ce pula mea motiv. Pur si simplu, ultimele postari mi se par de cacat.
Daca soarta va face sa ajunga vreun necunoscator pe-aici, ii recomand sa citeasca postarile din sectiunea "Best Of...", pe care le consider reprezentative si cat-de-cat OK.
Mi-ar placea sa stiu, daca se poate, daca pana acum a fost cuiva de folos ceva din ce-am scris p-aici... Sau nu neaparat de folos... Adica, la modu' ca n-ai senzatia ca ti-ai pierdut timpul citind. M-am exprimai bine? E 4:17, na...

Astea fiind zise, ma duc sa-mi halesc sandvisul cu bucati de Hemoragii digestive, Lupus si Pancreatita acuta asezate intre feliile de Tulburari de ritm cardiac. Baga mare! Spor sa am... Si-astept niste raspunsuri, daca am de la cine (LOL).

Am un RIP (Requiescat In Pace) pentru cel ce-a fost Jean Constantin. Cu regret constat ca toti marii actori incepura sa plece de ceva vreme-ncoace. Asta e, n-avem ce-i face. Asa trebuie sa fie.
La final, ca tot ajunseram la moarte, pun si varianta originala a piesei de la inceput (Terry Jacks - Seasons In The Sun). Originala a fost cantata in '61 de catre Jaques Brel, numindu-se "Le Moribond". E urat sa mori primavara...

12 comentarii:

  1. eu te-am citit de fiecare data cu mult drag. in postarile tale se gasea mereu ceva de invatat nou

    RăspundețiȘtergere
  2. Uite, am sa fac ceva ce am spus ca nu mai fac (deja fac:)), pentru ca am avut senzatia ca deranjez. O mai am (senzatia), dar... asta tine de mine. Nu stiu daca are importanta, dar pe mine una m-ai inspirat cu felul tau de a scrie. Pentru mine a contat ca te-ai hotarat sa scrii pe un blog. Asa am realizat ca multe din trairile mele sunt normale ca sa spun asa. Cu blogul tau am descoperit blogosfera, nu invers ( e o poveste aici:)). Nu ca ar fi o mare realizare descoperirea asta, dar nu o data nu m-am mai simtit singura. Si admiratia mea fata de felul cum scrii si omul pe care l-am descoperit intre randurile acestui blog nu are nimic romantic, asa ca o precizare, ca prea te-am ridicat in slavi mai devreme:))).
    P.S. Melodia e superba, nu pot sa cred ca exista cineva care sa nu fie de acord. Spor la invatat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu, Daniela... nu m-ai deranjat cu nimic, nici aici, nici acolo (Asige). Nu stiu de ce aveai tu impresia asta. In fine. M-ai ridicat in salvi? Pai nu trebuia.
    Voiam doar sa stiu daca am scris sau nu doar pentru mine, daca vreo postare a insemnat ceva pentru cineva...
    Multumesc pentru parere, si tie si lu' Alis.

    RăspundețiȘtergere
  4. There goes another one...

    Nu te cunosc, doar m-am impiedicat intamplator de acest blog unde am gasit niste pareri pertinente care m-au facut sa mai revin. Nici mie nu-mi place ce-ai scris in ultima vreme, dar speram sa scoti televizorul din priza o data si-o data. Mai bine te uiti pe geam decat la televizor.

    Bafta! Si mi-a parut bine. Chiar n-am simtit ca-mi pierd timpul citind. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Mie mi-a placut blogu` tau! Stai! De ce am zis la trecut? Inca imi place blogu`...hmmm... O_o

    Asa...deci eu l-am descoperit [blogu` tau] imediat dupa ce m-a convins si pe mine cineva sa imi fac blog, ca cica am pareri si idei bune. Ma rog, am vazut ca se intra de pe un blog pe altu` & stuff...si cand am citit cate ceva [un post fooooarte lung] am zis ca e fabulos. Si am revenit de cate ori aveam chef sa citesc ceva bun. :)

    Deci da, nu am pierdut vremea citind. Si uneori chiar mi-au ramas cateva idei in cap [puse in sertarul "Tine minte!"].

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma, e nasol ca nu mai scrii, sincer. Ai fost la favorite la mine de prin anul trecut pana acum, si crede-ma, am putine link'uri acolo.
    Ai scris frumos. Ai fost de la comic pana la tragic in cel mai fin mod posibil, si in timpul asta fiind doar tu.

    Sanatate si noroc in viitor, de asta cred ca ai nevoie acum. Si multam pentru post'urile de pana acum! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Mie chiar mi-au placut postarile tale....m-au amuzat ....m-au trezit realiate...uneori ma depaseau.....NoMo-ule ce este cu tine?Nu ai incredere in tine ca este talentat?:D oks...da-i bataie ca merge....sa ne auzim cu bine si la o bere rece :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Zamby, n-am drum la Tulcea, da' daca ne gasim simultan in Bucuresti sau la mare... cu cea mai mare placere bem bere.

    Nu e vorba de incredere, nici de talent. Nici n-am zis ca inchid blog-ul. Zic doar ca iau o pauza. Nu ma mai simt in stare sa scriu cum o faceam inainte. Cand ma voi re-simti in stare, direct aici trag.

    Cand vezi ca te mai citesc si altii in afara de tine, incerci sa-ti impui anume standarde, pe care personal cred ca de ceva timp incoa' nu le mai indeplinesc.
    Anonimule, trebuia sa lasi un link... sau un nick, ca te gaseam eu :)
    Va multumesc ca v-ati facut timp sa lasti un comentariu. Si daca am sa scriu rar, nu inseamna ca nu citesc des. Va pupa Leo.

    Cu speranta ca n-am dezamagit, uite c-am murit pentru o vreme... in ultima zi de primavara...

    RăspundețiȘtergere
  9. Another one care "ia o pauza". Mai urmaream vreo trei bloguri care chiar imi placeau, dar autorii au inceput sa nu mai scrie. Unii dintre ei au tras linie si au zis ca nu mai scriu, altii au zis ca o mai raresc si au rarit-o de tot.

    RăspundețiȘtergere
  10. oks atunci fa o pauza dar nu prea lunga sa innebunim aici de dor....sa nu stim ce mai faci ce mai combini....Pupici...cheers

    RăspundețiȘtergere