marți, 18 mai 2010

Reporter de teren



Am revenit optimist asa... Pai e o dimineata frumoasa, ce naiba! Imi adusei aminte de vara cand imi incepeam zilele cu piesa asta pe "repeat".
Am asa multe de scris... si e naspa ca toate par a avea legatura intre ele. Trebuia sa fac o postare, dar ar fi fost mare rau, asa ca incerc sa impart treaba in mai multe. Putem sa zicem ca urmeaza un "colligatum" de postari. Le-am adus de-acasa; acasa unde ma uit la TV doar la Stirile PRO TV si la "In gura presei". Plus duminica la "Apropo TV". V-am mai zis ca mor dupa Badea? Am aceleasi frustrari ca si omu'... Sunt absolut de acord cu 90% din ce zice. Restul de 10% se refera la bere, fumat, chestii... Postarii asteia trebuia sa-i zic "Alta Anacronica", dar se facea o postare prea lunga. Am sa-i zic "Reporter de teren", si e cu dedicatie pentru noua mea feblete, Teodora Butuc.
Stiu, numele de Butuc suna cam naspa... nu e nume de gagica sexy, dar orice-ar zice oricine, eu o iubesc pe fata asta. Ia uite-o:


Poate v-ati astepta ca e blonda. Butuc e in mijloc. A iesit cam naspa in poza asta, dar la televizor e mult mai frumoasa, cu siguranta. Si mai e una, la Iasi... Raluca Alexandru. Dar are fata de papusa asa, si mai e si moldoveanca. Teodora rupe.
Cand o vad pe fata asta, nu mai vad in spatele ei. Cladirea Guvenului, Boc, Base, Cotroceniu'... nu mai conteaza. Nu conteaza nici faptul ca n-are tate deloc. Chit ca ar fi gen insuportabilul Catalin Radu-Tanase, reporterul "de calaminate", tot n-as fi atent la ce e in spatele ei.
L-ati vazut p-ala? Ala e "omu' de sacrificiu", omu' de care vor astia sa scape si nu stiu cum. Il pusasera intr-un timp sa prezinte in studio, parca in week-end. Au vazut ca nu-si da demisia si l-au trimis iar: incendii, prabusiri de avioane, alunecari de teren, contacte cu extraterestrii, explozii de cisterne, tsunami... frate, cred ca ninja asta ar fi in stare sa "raporteze" din epicentrul cutremurului din Haiti, din miezul unei catasrofe nucleare, calare pe o racheta balistica...

Ma, da' Teodora... vedeti, are prietene. Cel putin asta blonda din poza. Pe la 19:45 sa zicem, ca se termina stirile. Suna blonda:
- Teo, ce faci?
- Uite, cu distrusii astia pe la Guvern. Nici acum n-am plecat.
- Ah, te-am vazut acum la stiri. Te-ai tuns? Te prinde si culoarea...
- Da, am fost la coafor de dimineata.
- Cand ne mai vedem si noi?
- Pai maine intru in direct la 19:23.
- Ah, misto... Sa-mi faci cu mana.

Iti dai seama? Sa te vada prietenii in fiecare seara la TV... Pai prietenu'/sotu' (totusi, sper ca n-are, asa pentru confortu' meu psihic) lu' Emma Zeicescu (si pe asta o iubesc de mor) cred ca mai mult o vede la TV decat prin bucatarie. Uite cat de frumoasa e... Zici ca te pupa.


P-asta o termin aici. Ca incep alta. V-am pupat. Si Emma va pupa (se vede, nu?).

4 comentarii: