joi, 25 iunie 2009

Site-urile de socializare si piţipoancele lor

Site-urile de socializare: hi5, Netlog si alte astea... facebook sau ce mai e. Nu stiu, eu stau pe Netlog, iar pe hi5 intru cand imi aduc aminte, cam la 2 luni o data.
Piţipoancele... p-astea le stie toata lumea. Eu nu cred in termenul de "piţi", dar e mai usor decat sa scriu "fete care n-au muncit un ban in viata lor, dar care se ascund dupa geamurile fumurii ale masinilor cuiva, alea care se imbraca astfel incat s afi observate oriunde s-ar duce si care beau cocktail-uri cu umbrelute lasandu-si bucile mangaiate de atigerea fina a pielii cu care e imbracata canapeaua". Unele din ele... fete frumoase, n-am nimic de comentat. Pe unele le strica mchiajul, pe unele le salveaza de a fi captuate si trimise la zoo, in cusca primatelor.

Asa... acum sa imbinam cele 2 notiuni. Adica... voi nu va intrebati ce fac fetele astea pe site-uri de genul? Adica... ce pot el sa socializeze? Cu cine? Cu genul ala, care le scoate pe ele in lumea buna? Aia nu-si petrec intreaga zi in Mall sau pe la cafenele de fite? Neaparat masa la geam, sa fie oamenii expusi in vitrine. Fetele aste de ce nu merg si ele la Mall cu ei? De ce nu stau in cafenele? Au ele timp sa faca upload la poze pe net? Frate, da' cine mai face shopping in Romania, daca ele stau pe net?

Criza? Pai voi stiti ma de ce e criza? De ce nu mai au astia bnisa plateasca chiriile la Mall-uri? Nu mai au baietii cash, au dat BMW-urile luate in leasing inapoi... si-acum stau in casa si urca poze pe hi5 si Netlog. Nu se mai vinde ma Armani si Versace in Romania... D&G, Chanel... astea...

Una din fetele astea... intreba pe un astfel de site "Cu cine merg la mre in week-end?". Wow... asa am ajuns? Era la modu' "Cine are bani destui sa ma tina 3 zile la plaja, sa ma scoata in cluburi, sa-mi dea de baut si astea...?". Cred ca daca ziceai "Eu. Cati bani iei la tine?" ai fi lasat-o masca. Asteia tre' sa-i cumperi pana si tigari. E scump ma la mare.

De ce merg astia de mai sus la mare in Romania? Ma... eu daca chiar as avea bani... m-as duce catmai departe... Portugalia, Brazilia, Mexic, Creta, Thailanda, Canare, Belize, Guatemala...
Nu. Ei se duc la Mamaia. De ce? De ce cred eu?
Pai ma... dca te duci tu Poponeţ cu pisi a ta... cine pula te stie ma in Mexic? N-au auzit ma aia de tine. Esti un oarecare, un turist veni dintr-o tara de care aia nici n-au auzit. Pe cand aici... te duci tu cu masina ta cea tare, cu pisi a ta... pai aici te stie ma toata lumea. Si tu pe ei... si aia or sa vda cat de smecher esti tu. Toata lumea e cu ochii pe tine... toti smecherii de Bucuresti ct si paparazzi aia inutili de la Can-Can stiu. Ce stiu?!?! eh... si cu tine-acuma. Stiu cu ce masina ai fost, cat ai stat la plaja, daca ti-a iesit vreun coi din slip, daca lu' pisi i-a iesit vreun sfarc din sutien... ce bei, ce mananci, in ce club iesi, ce futi, cui tragi la cioc. Tot, ma... Si te simti bine, nu? Ca taman d-asta ai fost la mare pe jegosul asta de litoral romanesc.

Distracie placuta s anl acesta, pe minunatele plaje de la malul Marii Negre. Iubim marea... pentru ca marea ne vorbeste de bine sau de rau. Important este de vorbeste. Ne barfeste. Ne baga in seama.


P.S.: Cabral a scris o povestire. Geniala. Adevarata sau nu... nu stiu, dar e geniala.
http://www.cabral.ro/tag/povestea-lui-nelu - e aici... Cronologic, primul episod e cel de jos.

Catalin Crisan - Vorbeste marea

Un comentariu:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=ZVFD1Tfb_Jc&feature=related iata ce va zice marea de poponetz. pisi nu va zice, ea va fi chiar incantata ca nu-si mai irita gatul!!! =)) =)) =))

    RăspundețiȘtergere