miercuri, 8 iulie 2009

Cinema

Miercurea trecuta am fost la film. "The Hangover" a.k.a. "Marea mahmureala". Despre film... de bine. Eu in ultima vreme nu prea ma uitam la comedii - sincer sa fiu, si in cazul asteia am fost cam sceptic - pentru ca astea noi sunt super-proaste. Adica tu esti film de comedie si-abia-mi smulgi un zambet? Unde-s "Home Alone" 1 si 2, "Denis the Menace", "Grumpy Old Men"??? Oricum, pentru the trend of nowadays, "The Hangover" e un film de comedie ok. Nu asta voiam sa spun, ci sa cometez putin atmosfera. Ultima data am fost la ala cu Jurassic - later edit: Calatorie spre centrul Pamantului" (voiam altceva, dar am intarziat), la care film, fiind foarte putina lume, a fost chiar ok in sala. Cam prost filmul in schimb.
Acum, fiind miercuri ("seara Orange" am inteles - nu stiu, eu sunt pe Vodafone) si bilete la pret redus... o maaaare imbulzeala pentru "Marea mahmureala". Lume mai pestrita decat in piata. De fapt... ca la Mall asa (la Mall Vitan am fost). Prezentare de moda - toale, freze, biju-uri (stiu ca se scrie "bijoux"). Fite cat cuprinde. Un baiat, la baie, isi facea freza in oglinda. Pentru ce? Frate, in sala e intuneric, in pula mea. Nu te vede nicio pasarica, chillax (asta e vorba colegei mele, Meaza Tewelde, pe care cica are copyright - salutari, mulatro).
Inauntru... plin. Imi fac loc printre picioare, floricele, calc vreo doua gagici... Zumzet.
O eroare tehnica a facut ca pentru vreo doua minute, al doilea rand al subtitrarii se se vada doar pe jumate. Yessss. Prilej numa' bun pentru cativa baieti care voind sa-si impresioneze maimutele insotitoare, incep sa strige cat ii tine gura (sau botul, ca nu stiu daca sa ma refer la Anatomia omului sau la Zoologie) "Scrisu' baaaaaa!!!"... si iar "Scrisu' baaaaa!". Toata sala "Ha-ha-ha... tra-la-la". Apaluze. Frate, nici cand vorbea Ceausescu la congres ca sa fie reales nu se aplauda asa. Pai trebuia sa strigam toti. Faceam un cor cu "Scrisu' baaaa" si poate le bagam frica in chilot. Sau poate concepeam una ad-hoc, gen
"Vrem sa ne uitam la film,
Da-ne scrisu' sa-l citim!"
Bine, in cazul lor, trebuie sa ma corectez. Imi pare rau. Erata:
"Vrem sa ne uitam la film,
Dane scrisu sal citim!"

Va multumesc domnilor multiplecşi, ca ati remediat problema. Incepusem ca cred ca am ajuns la Zoo - cand eu plecasem la cinema - si ma intrebam de ce-a fost biletu' asa scump. Chiar, cat o mai fi biletu' la Zoo? Ati mai fost pe la Gradina Zoologica? Sau va e suficient sa vedeti doar maimutele, pe gratis, in Mall-uri/ Bamboo-uri/ cafenele-n Dorobanti?

Clipul de azi? Sunt doua. Unul care se muleaza ca plastelina pe ce-am scris mai sus (sustin campania! big up!), al doilea fiind cu piesa de care vorbeam ieri in postarea cu pisicu' (imi pare sincer rau... again).





Am promis ieri ca postez noua piesa KaTaNa, "Nu puteam sa mai astept". Ei bine, iat-o mai jos. Nu va aparea pe album, poate pe vreo compilatie daca ne-o cere cineva... nu stiu... E data spre ascultare:


6 comentarii:

  1. Marea Mahmureala... M-am dus cu maica-mea la premiera de la cinema Studio (imi plac mai mult cinema-urile "comuniste", desi Mall-ul are mult mai multe filme). Mi-a placut prima parte a filmului, au fost misto glumele. La sfarsit am fost extrem de surprinsa cand am vazut sala plina de mosi si babe, ma intreb cum li s-a parut umorul, sau felatia de la sfarsit. :D In orice caz, a fost mai placut si mai ieftin decat la tine (5 lei :D). Evit maimutele de mall cat de mult pot.

    P.S.: Rili, are copyright pe "chillax"? /:) Inseamna ca cei de la "Twilight" i-au dat foarte multi bani, a?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ea asa zice. Nu stiu ce e cu "Twilight", si nici nu caut :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga Leo (ma rup in amabilitati, sa mor :)) ), ai grija la exprimare,ma...la faza aia cu calcatul gagicilor...Eu am inteles ca prin Sud, verbul "a calca" are si alte sensuri decat cel de baza,de a pune piciorul.Stiu si eu ca e bezna in sala de cinema...dar chiar asa in public sa le calci, frate...si doua..:))
    Twilight e un film cu un vampir si, pare-se, este foarte tare, a rupt box office-urile, deci chiar nu se merita sa cauti...(parerea mea si a lui Umberto Eco :) )

    RăspundețiȘtergere
  4. 1. P-aci cocosul "calca" gaina, nu baietii pe fete. La astia se zice ca "le fut".
    2. Nu cred ca de film e vorbeala. Sau e? Se foloseste in film "CHILLAX"?

    RăspundețiȘtergere
  5. Se foloseste si "pula mea" in filme...de ce nu s-ar folosi "Chillax"? Zic si io...
    Eu stiu ca e si film si carte, dar poate stiu prost...desi am auzit despre actorul principal ca e remarcabil de bunoc..ca sa zic asa :)), cred ca despre filmul asta era vorba. Cat ne incapatanam sa nu cautam pe net...nu vom sti :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Aceeasi zi, acelasi Mall, clar o alta ora caci la mine maimutele au fost mai civilizate si nici nu am avut probleme cu scriul in ciuda faptului ca am mai putut lua bilet doar in primul rand... Si eu prefer cinema-urile comuniste care nu inteleg de ce nu se folosesc de Legea special creata pentru ele... Nu or stii... orium mie una mi-a placut filmul pentru atmosfera creata :)
    P.S. mi-era dor de Katana :*

    RăspundețiȘtergere