joi, 23 iulie 2009

Episodul 3: Distractia la mare

Distractia... e ceea ce cauta toata lumea la mare. De ce mergem la mare daca nu pentru "fun"? Pentru "fuck"? Unii... si tind sa cred ca fara pre amare succes. Pentru bronz? Mai putin... Sa ne dam in stamba, sa ne aratam tatuajele, masinile, toalele... sa aratam ce ne permitm sa bem? Asta poate mai mult... dar asta face parte din "fun".

Unde sa ai parte de "fun" in Costinesti?
1. e "megadiscoteca Tineretului". N-ai cum sa nu auzi de ea, oriunde te-ai afla, pentru ca e un 4x4 care umbla teleleu ca Skizzo prin statiune, cu multi decibeli in boxe, de-ti zguduie dumicatul intre dinti. Se anunta concerte. "Parazitii" e singurul numecare mi-a perforat timpanul. N-am fost.
2. "Ring" - nu stiu, presuun ca tot cu muzica "tuci-tuci"...
3. "Vox Maris" - asta nici nu stiam ca e in Costinesti. Credeam ca e-n Mamaia. Anul asta am trecut pe langa ea, intr-un moment de panica, cnd simtam ca tre' sa merg s sa nu ma mai opresc. De la basii pusi peste "tuci-tuci", o masina parcata in fata incerca sa sperie hotii fara oprire. Probabil s-a oprit la ziua, cand s-o fi dus bateria.

Altceva nu mai stiu, decat "Tropikana", care e pe plaja si unde se pune muzica. Muzica, adica nu "tuci-tuci". Aici, parca anul trecut era putin mai ok. Acum... doar agricultori care-au venit sa-si zvarcoleasca shaworma prin stomac. Vodka cu nu-stiu-ce (cred ca suc de portocale rosii era) costa ba 10 lei, ba 20. Depindea de barmanul la care cereai. Noroc ca am tinut cuiul in coltul gurii inainte de a patrunde in gloata, ca altfel cred ca ma duceam mai repejor la culcare sau la plimbare. Cred ca la plimbare, ca nu tin minte sa-mi fi fost somn.

Ce sa va mai zic? Pe plaja sunt 100 de muzici, care se intersecteaza in timpan de nu mai stii ce e cu tine. Naspa, ma. De... dracu' m-a pus?

Sa ascultam dar o muzica. Sa fie singura "de pe plaja", si sa nu fie cu "tuci-tuci". E o piesa care m-a inspirat sa scriu strofa din piesa "Alter Ego" a trupei (KaTaNa).
Placebo - Commercial for Levi

3 comentarii:

  1. Pfff,am urmarit aceste 3 postari cu sufletul la gura.Niste prieteni m-au invitat la Costinesti.De maine pana duminica.
    Sambata am ceva treaba,as fi putut sa o predau cuiva din familie,dar....
    mai bine RENUNT LA COSTINESTI!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca e mult mai ok in Vama. In Costinesti, daca te duci strict pentru plaja, ar mai merge. Merge daca nu te deranjeaza zgomotul continuu, de toate nuantele si care vine din toate partile.

    RăspundețiȘtergere
  3. urasc marea, sincer, da' mai tare urasc ca nici macar n-am posibilitatea sa n-o aleg anul asta...
    http://www.youtube.com/watch?v=hbtuVoXkOFg
    no surprises, deci

    RăspundețiȘtergere