marți, 13 octombrie 2009

A cazut Guvernul!

Nu tre' sa fie alerta nationala... era ceva de asteptat. Nu pot sa spun daca e mai bine ca a cazut sau ca era mai bine daca nu cadea... cred ca ambele-s variante proaste. Cert e ca astazi - marti, 13 - Guvernul Boc 2 a luat-o-n jos descoperind socat ca lipsesc trepte. Asta e...
Scorul a fost ca la popice... 258 la 176. Diferenta e mare... speram sa constatam o diferenta si intre (de azi) fostul si viitorul guvern; o diferenta care sa incline balanta (ca tot suntem in zodia Balantei) spre "mai bine" si nu spre "mai rau".



Putem inregistra o premiera: e primul Guvern post-revolutionar care cedeaza in fata unei Motiuni.

In circa 20 de minute (16:30), presedintele va sustine o declaratie... pe care presupun ca o voi vedea diseara la Stiri, a va fi dezbatuta de catre domnu' Gadea si mai ales de catre domnu' Stan la Sinteza Zilei.

Ce sa zic... sa le fie de bine. Paine si circ!


Later Edit: Special pentru profa' Nikol, un clip cu tovarasi aranjandu-si cravata, un clip cu microfoane si presa... cu tribune si agenti de securitate. Da' e rep!

5 comentarii:

  1. Leo,
    cineva a scris despre asta inaintea ta...na, e jurnalist.... , si vor mai scrie multi, dar eu asteptam sa vad daca tu scrii, si daca o faci, ma interesa modul in care te exprimi!Ai fost atat de subtil... nu ma asteptam!Ai un stil original de a spune lucrurilor pe nume, dar nu stiu ce a fost cu tine azi...

    In fine, am observat ca nu esti bun- foarte, mega bun numai la biologie, ci si la romana! Sa le saruti mainile doamnelor profesoare de romana care te-au indrumat in scoala, daca te mai intalnesti cu dumnealor !

    Si inca ceva.... din postarea asta lipseste muzica! M-am obisnuit sa citesc cu ceva muzica buna pe fundal la tine pe blog....

    Mie martea imi merge bine! Sper ca si tie !
    Numai bine !

    RăspundețiȘtergere
  2. :) Multumesc mult.
    1. Sunt sigura ca "presa" internautica e plina de asa ceva. Mi-a venit sa scriu despre asta pentru ca fiind la tigara cu sefa, s-a intamplat sa vedem pe Realitatea TV marea stire. Cum era o ora la care lumea e la serviciu, m-am gandit ca nu toti se uita la TV, ci mai degraba stau pe net.
    2. Cel mai mult mi-a placut chimia. Dar mereu am avut "boala" asta... sa stiu sa scriu si sa vorbesc corect; si incerc sa ma perfectionez mereu.
    3. N-am pus muzica pentru ca... o cadere de guvern, nu prea ai cu ce fundal sonor s-o asezonezi... Punem la urmatoarea.
    Pentru ca ai tinut neaparat, pentru tine si-atat... http://www.youtube.com/watch?v=RtIGCGu9L90

    RăspundețiȘtergere
  3. The video you have requested is not available.


    Imi pare rau.... nu pot sa vad ...
    Dar iti multumesc frumos! Sunt sigura ca era ceva frumos ! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. L-am pus in postare. Si daca tot l-am pus, asculta toata piesa, gademit! :)) :P

    RăspundețiȘtergere