joi, 22 octombrie 2009

Nevasta-mea e-n trafic... se plimba cu masina

Nevasta-mea e marfa. Arata bine... de fapt, nu stiu daca arata bine, dar mie imi place. Arata bine pentru gusturile mele. E frumoasa, ma. Intaltimea si varsta nu se spun... dar e intre 167 si 174 cm. Nu e geloasa, ca stie ca n-are de ce. Are unghii lungi pe care si le face ba french... ba cu rosu, ba cu negru, ba cu roz. E drama daca i se rupe vreuna. La mana stanga poarta ceas... are un ceas finut asa... clasic. Nu-i place sa poate bijuterii din aur... ea vrea argint. La serviciu merge imbracata "office"... poarta fusta si tocuri; dar ii sta super si in trening... sau vara in pantaloni scurti si mulati. Sutien nu prea poarta. Are vreo 2 tatuaje... mici si ascunse. E si desteapta, ma... a terminat o facultate buna si se duce la serviciu cu placere. Cateodata mai avem dispute legate de gramatica limbii romane, de geneza, de... mai multe; dar n-are mereu dreptate. Ii place sa citeasca... nu chiar in fiecare seara, dar citeste... sau de uita pe Discovery Channel. Ii plac filmele romanesti si dramele. Asculta fado si muzica italiana ca nesatula... ii place si raggae, uneori. Isi scrie mereu CD-uri ca sa le-asculte in masina. Mergea cu mine la concerte rap si statea acolo... cu toate ca nu-i placea asa de mult rap-u'. Ii place vinu' rosu demidulce (eu sunt cu alb sec) si berea Leffe Brune. Ii place la hipermarket... cumpara mereu peste, iaurt cu fructe, unt de arahide, Liegeois, vin si bere...
Nevasta-mea a ras cand i-am zis bancu' ala cu omu' care ciocane cu pula-n usa la manastire, ala cu Mos Craciun caruia ii mirosea degetelu' a P.I.Z.D.A. sau ala cu pula care se lipeste pe parbriz. Ei ii plac prietenii mei, cu care mai mergem uneori prin restaurante sau doar sa frigem mici pe gratar. Acolo, pot sa beau si eu bere cu alcool... ca la intoarcere conduce ea. Oricum, acasa face clatite bune... si paste si mai bune... si sandwich-uri la sandwich-maker.

Later Edit: Am uitat sa zic ca nevasta-mea poarta portjartiere si corsete, intra des pe http://www2.victoriassecret.com si-i place Durex Play Massage Gel :)

Asta e o postare pentru posteritate. O sa intru peste 10 ani s-o recitesc sa vad dac-am descris-o bine. Oricum, singura sansa e s-o-ntalnesc in trafic. Tre' sa ne busim sau ceva de genul... sa mergem sa declaram accidentul si sa schimbam numerele de telefon. In cele cateva zeci de mii de kilometri n-am ajuns la Militie sa declar vreun accident... poate de-acum inainte. Nu cred c-o s-o-ntalnesc in vreun club sau bar... una ca nu prea ies in cluburi... si-a doua, care fata-ti da numarul de telefon in club? La concerte de rap ma duc... dar acolo ba-s combinate, ba au peste 100 de kile, ba au mai putin de 18 de ani. La tenis nu vin fete, din cate-am vazut. Deci e clar: ramane asta cu buseala.

Azi am avut o zi naspa. Am fumat 7 tigari pana acum ( e 22:30), si-alea cu filtru d-ala care retine gudon si nicotina. Am senzatia ca nu prea mai pot sa respir... ma doar coastele sau nu stiu ce ma doare... in perete sau sub peretele toracic. Ieri si azi... cam pe la aceeasi ora (10:00) am avut niste extrasistole... cate 5 secunde pe zi; dar nu ma mai sperie, c-am inceput sa ma obisnuiesc. Ma doare gamba stanga de mor, de azi dupa-masa... nici nu prea mai puteam apasa calumea ambreiajul. Era sa fac 5-6 accidente azi... noroc ca mestec guma, sa elimin stresu'. Vazui o fata frumoasa in City Mall... de fapt 2-3. Mai vazui una pe la Piata Romana, intr-un Logan albastru... B-34-KNG... l-am retinut; si alta in pasaj la obor - ei nu i-am vazut numaru', dar era o masina rosie... cred ca tot Logan. Concluzie: gagicile cu Logan sunt marfa! Poate trecui pe langa nevasta-mea... poate era pe banda 1, eu pe-a 2-a... Nu stiu.

19 comentarii:

  1. Anul trecut cand m-a lovit un tip cu masina, dupa ce m-a dus la spital ,am mers cu politistul la locul accidentului pt masuratori,echilotest si alte chestii..
    Politistul:Pai bine domne' , dumneata in loc sa o scoti la o cafea, o lovesti cu masina?!
    Soferul:astept sa se faca bine..si mai discutam:)
    Eu:NU MULTUMESC!!
    In momentele alea imi venea sa-l strang de gat...dar pe parcurs am revenit la sentimente mai pasnice...vorbeam la telefon..ma suna mereu sa ma intrebe cum ma simt...
    Asa ca intr-un accident ai mari sanse sa obtii nr ei de telefon:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Stii, e super ca sti cum e , asta inseamna ca o s-o recunosti...Mai rau e invers. Sfatul meu: cand o vei intalni, nu te speria ca seamana prea mult cu "imaginea" ca e prea "perfecta"...se intampla. Bafta:).

    RăspundețiȘtergere
  3. Natalia... etilotest; de la alcool etilic.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma intreb cat mai poti sa ma emotionezi. Adica..la cat mai pot sa pun botul? Postul asta e de inmuiat pizde, for sure. Nu cred ca asta a fost intentia, dar asta e rezultatul. Pana si yayo s-a inmuiat...Da-te-n pisici de romantic :P
    Si acum, pe bune...mi-a curs o lacrima din coltul extern al ochiului. Sper sa o gasesti, daaaaaaaar intrebarea e urmatoarea : ce te faci daca gasesti mai multe care corespund? Le iei pe toate? Aia e drama...Si eu tot stau sa ma gandesc ce as face daca as avea de ales intre Bratu si Ropotan. Concluzie:m-as sinucide. Bine ca e doar unul dintre caii verzi de pe pereti :)).
    Curiozitate: cu ce se ocupa nevasta-ta?

    RăspundețiȘtergere
  5. yayo...
    1. Imi place poza ta. TLC!
    2. Hai, ma... daca si caterinca asta de postare te-a emotionat... asta e o fantezie, ma.
    3. Mie mi-e ca nu gasesc nici macar una... daca prn vreo minune gasesc doua... normal ca raman cu "prima venita".
    4. Ma... se ocupa cu multe. E doctorita, contabila, lucreaza in vanzari, e pictorita sau ziarista... Cred ca momentan, pe criza asta, inca isi cauta de lucru. Dar va lucra la multinationala... o sa fie corporatista :) Aia e.
    5. Azi mai vazui una... tare raaaau. Peugeot 206 negru... B-87-RXY ;) O fi fost asta... se ducea la interviu :))

    RăspundețiȘtergere
  6. O cheama Roxana, i se zice Roxy (musai cu "y", deci o sa poti sa ii zici "pisy" :)) ) si e nascuta in '87. Garantat.Nu o cunosc. Intuitie feminina. Termina dracu' cu postari de astea ca vezi ca incep sa ma port ca o pizda...deja intuiesc stuff.

    RăspundețiȘtergere
  7. Uitai sa iti zic ca la multinationala nu o lasa cu unghii negre. Si nici lungi. Cica te impiedica la scris...Politici corporatiste...
    TLC!

    RăspundețiȘtergere
  8. yayo... it's easy, yo! Asta stiam de cand am vazut masina... la multi intuiesc asa... De-aia ma si uit la numere, ma... Uite... la B-34-KNG n-am dedus nimic. Dar dupa nr. de la masina poti vedea cati ani are gen... daca are B-85-***, are 24. Daca e ROX, RLK, ELA, ELY... poti deja s-o strigi pe nume la semafor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Daca astea-s conditiile, e clar : EU NU CANDIDEZ LA FOTOLIUL gol din camera ta ....

    Oricum nu puteam candida, deja m-am inscris in alta cursa matrimoniala....

    Eu iti doresc sa nu faci accidente,iar pe ea sa o intalnesti la momentul potrivit.Si ea sa fie potrivita gusturilor tale!Bafta in tot ce faci !

    RăspundețiȘtergere
  10. Pentru schimbare de dispozitie... Spuneai ca-ti place Portugalia:))
    http://www.youtube.com/watch?v=SQnwRB4bQPo

    RăspundețiȘtergere
  11. Daniela... ascult Dulce Pontes de ceva timp... destul :)
    Preferata mea e "Patio dos amores". N-am gasit clip, dar o am mp3 in PC.

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu era pentru melodie, pentru clip:)),si nu prea schimba dipozitia, adevarat...Eu am descoperit muzica asta datorita tie recunosc. Din ce am ascultat pana acum mie imi place "Estranha forma de vida"...

    RăspundețiȘtergere
  13. mi-a placut postul asta! incerci tu sa nu pari sensibil, dar cu asta m-ai atins la coarda sensibila. sper sa te sune bruneta!poate ea e...:p

    RăspundețiȘtergere
  14. Dali (pictor suprarealist, pasionat printre altele de sexualitatea femeii) zicea asa : 'Erotismul este strada principala catre sufletul lui Dumnezeu"...so, la cat mai multe femei, respectiv barbati pentru noi!. Pe barbati eu ii inteleg ca nu pot fi monogami, ca le cam plac si curvele, oricum alea nu-s decat niste obiecte sexuale care respira, cel putin pe durata prostituarii, pe femei, mai putin, probabil pentru ca le privesc prin prisma mea... insa, EU nu vreau momentan decat UNUL singur si bun...:P

    RăspundețiȘtergere
  15. Dupa ce am citit antepenultima intrare si am ajuns la asta, am ramas dupa primele randuri „asta-i cumva…?” :))
    Oricum, cunosc caz real in care el era pieton (sau ea? nu mai stiu) si ea la volan. S-au tot vazut la semafor de mai multe ori (el pe trecere, ea in masina) pana cand s-a trezit unul din ei sa-i faca sortii pe plac si sa pregateasca numarul de telefon pe hartiuta in buzunar. Acum sunt casatoriti.
    Asa ca bafta! Fa-ti cat mai multe biletele :))

    RăspundețiȘtergere
  16. @ Lt. Com. Datastorm: amcarti de vizita :D
    Apropo... pe unde traversezi?

    RăspundețiȘtergere
  17. M-am exprimat prost. Am vrut sa zic "ăsta-i cumva...insurat?" A fost o reactie de moment. M-am mirat sa aud de "nevasta" dupa ce-am vazut cum ai fost suduit in "o partida buna" :))
    De traversat traversez prin pasajul Universitatii, dar daca tot ai cartile de vizita la indemana, poate mai fac cativa pasi pana la trecere :)) Nu stiu nici eu ce sa fac daca se zice ca nu esti o partida buna. :P

    RăspundețiȘtergere