vineri, 5 februarie 2010

La ciordit

Iar n-am mai scris de mult p-aici, dar asta e "fresh ca Aqua", cum ar zice Vexx. Mai am una, dar o las pentru mai tarziu ca la aia am sa scriu elaborat.

Acum vreo ora si ceva, ca in multe alte zile, merg cu colegu' M. la Mega Image, ca suntem clienti fideli... iaurturi, placinte, sandwich-uri, sunca, ciocolate, salate, astea...
Prima data, zic sa iau niste batoane de-alea Nestle Fitness (ca bag cox la greu). Intre timp, ma suna Nicu... cu telefonu' intr-o mana, iau batoanele in cealalta mana... apoi ma duc sa iau placinte. N-aveam o a treia maina, asa ca bag batoanele in buzunar la palton. Iau placinte, iaurt, sana... apoi mergem a casa. Punga, astea... plata, pula mea. Si iesim. Si cum mergeam agale spre Blanche, dau sa scot cheile din buzunarul de la palton.
- Ma, ia uite... eu n-am platit astea...
- Hai ma, lasa-le... asta e...
- Nu, eu ma intorc sa le platesc... m-au filmat astia...
- Lasa-le ma, ca n-ai nicio treaba. Pentru 2 batoane... 3 lei sau cat fac.
- Pai da, ma... da' le-am furat, intelegi? N-am mai facut asta niciodata, nici macar din geseala.
Pana la urma m-am calmat, m-am impacat cu noua indeletnicire de "ciorditor"... care apropo, se leaga bine de lipsa acuta de moneda care m-a surprins acum vreo 3 zile si despre care veti citi in postarea care va sa fie scrisa.
Faptele au fost consemnate... sper doar sa nu ma vad diseara la Stiri, filmat cu camera din Mega Image. Doresc sa transmit mii de scuze lantului de magazine in cauza, cu promisiunea ca nu (cred ca) se va mai intampla, desi am inceput sa prind gustul infractiunii.

Mi-am adus aminte de o piesa (Methadon 3000 - Ec, dui, trin, me dusmanonghe - Un', doi, trei, dusmanii mei) interpretata in rromanes de catre Vexxatu' Vexx. Acolo erau niste versuri gen "ciordilea, cocoroade fapta... mepeneaua ca cadea si expera stagio, tu ca la malando car ca sean bavraloa, ihben geardo". Nu stiu cat am scris de bine, dar asa se aude. Am sa pun totusi alta piesa, ca aia de mai sus e ma greu digerabila. Sa fie "MC Karaoke". Apropo: Methadon 3000 (Vexxatu' Vexx + DJ Sleek) a fost o trupa de rferinta care-a facut istorie in rap-ul romanesc si nu te poti numi rapper de n-ai ascultat macar o data "Veriga Lipsa".


6 comentarii:

  1. Ce-ai zice daca, din greseala, mi-ai fura si mie un laptop? :)))))

    Intrebare: nu aveai cos ca sa le arunci acolo? Sau tu chiar voiai sa le furi? :P

    RăspundețiȘtergere
  2. N-am lua cos, ca eu am luat astea 2... o sticla de Sana si 2 placinte cu mere. N-avea rost sa iau cos.

    RăspundețiȘtergere
  3. Lasa, macar asa poti sa zici ca ti-ai consolitat statutul de gangster :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Lasa,ma, ca te scot io daca te filmara astia si te au pe banda in fapt. Il stiu pe Gabi Zaharia (Mega e al lui...pula mea...nasha lucreaza pentru el, astea) si zice el ca de fapt erai de ala, mystery-shopper, sa vezi daca isi face paza treaba pe teren,ca fotbalistii.
    Anywayz...you saved 3 lei...you go somewhere else, you buy something else :))))

    RăspundețiȘtergere
  5. Aaaaaaaha!
    Si totusi, eu cred ca era bun un cos. :D

    [Am o obsesie cu acest cos, dupa cum vezi. :)))))]

    RăspundețiȘtergere
  6. Ganster? Ce? De unde? Cum?
    Inca nu m-am apucat sa fac trafic de praf de copt. Sa vezi atunci...

    RăspundețiȘtergere