miercuri, 18 februarie 2009

Despre o fata, frustrarea ei si Universitatea Spiru Haret

Nu, ca deja e enervant... de ce stergi "miseleste" comentariile ce nu-ti convin?
Omule care esti tu om (baiat sau femeie, desi pana acum numai cu femei s-a intamplat), de ce mai pui tu un blog in centrul atentiei, daca tot nu accepti comentariile sau le stergi ca nesimtitul/nesimtita? Doar pentru ca nu-ti convine ce e scris? Atata timp cat nu scriu vulgaritati si nu te jignesc personal, de ce-mi stergi tu comentariile? E clar ca ti-e teama ca ceilalti sa nu citeasca... pentru ca ori te fac de rahat, ori iti fac blogul de rahat, ori... cine-stie-ce te mai deranjeaza...

O fata, debordand in mod fantastic de o inspiratie magnifica... ai vand atat de multe de spus, scrie urmatorul blog: http://ro.netlog.com/buburuzziNNa/blog/blogid=5...-
A dat "Paste" de 5-6 ori un link catre un grup... Si in momentul cand vine cineva si scrie ceva care poate fi cat-de-cat lecturat, spune niste chestii pe care ar fi bine sa le stie multi... ea sterge...
Uite ce de aici n-o sa mai poti sa stergi nimic, domnisoara... pentru ca nu te-a dus creierul tau plin de circumvolutiuni sa dai o replica in care sa ma contrazici argumentat. Probabil pentru ca n-aveai argumente... sau poate nu ai destule cunostinte incat sa gasesti argumente.
Incheind acest "dialog" retoric cu dansa, am sa ma adresez voua. Si iata ce scrisasem eu in comentariul ala, vis-a-vis de "cel mai cool grup - Spiru Haret" (daca esti student al acestei Universitati si te simti in vreun anume fel... e treaba ta, si parerea mea).

Spiru Haret e o UNIVERSITATE "MANJITA", a unui sarlatan comunist (adica marele Prof. Aurelian BONDREA), care Universitate e departe de universitatile de STAT, ca valoare. Punct.
Va invit sa cititi niste chestii si despre TOVARASUL BONDREA:

"Activistul de partid resapat in rector independent
Un alt personaj recurent al comediilor lui Plesu este Aurelian Bondrea. Rectorul Universitatii "Spiru Haret", cel care in anii '90 izbutea sa atraga atentia si fondurile strainatatii pentru universitatea lui independenta, este, reaminteste Andrei Plesu, un fost activist de partid: "Se spunea ca e plastograful calificat al diplomelor de inalte studii ale Elenei Ceausescu si ca meritul acesta atirna atit de greu la dosarul sau, incit, chiar cind oarecari potlogarii i-au fost dezvaluite in Scinteia (ceea ce altora le-ar fi fost fatal), marele om a supravietuit, raminind impenitent in functie". Pe mina acestui Bondrea a fost dat Andrei Plesu inainte de Revolutie pentru a fi intimidat. Cum metoda n-a dat rezultate, filosoful a fost trimis in surghiun intern, la Tetcani.

Farimitarea lui Ceausescu intr-o legiune de mici dihanii


Ce vede, oripilat, Plesu dupa Revolutie? Aurelian Bondrea "a fost bine plasat sub comunisti, s-a descurcat foarte bine si sub primul Iliescu, si sub Constantinescu, infloreste si acum. Nu e el omul care sa fie destabilizat de anemica tranzitie autohtona. Mai ales ca nu numai el a supravietuit, ci o intreaga retea: oriincotro ai privi, vezi numai prieteni. Pe la guvern, prin Parlament, prin justitie, prin toate partidele politice. (...) Tara n-a fost, cum pretind naivii, pedeserizata sau cederizata. A fost bondrificata. Adica adusa intr-o conditie in care diferentele dintre oameni si lichele, dintre competenta si smecherie, dintre curatenie si jeg nu mai sint semnificative. Ceausescu n-a fost evacuat. A fost doar farimitat intr-o legiune de mici dihanii nostalgice, in care spiritul lui subzista fertil". " ---- SURSA : COTIDIANUL

"Poetul Mircea Dinescu a sustinut ieri ca exista o legatura intre fostul si actualul lider al Colegiului- Gheorghe Onisoru si Corneliu Turianu- si anume faptul ca amandoi ar fi fost angajati ai "domnului Bondrea" (n.r.-Aurelian Bondrea, rectorul Universitatii Spiru Haret). "Bondrea este fostul sef de cadre al Elenei Ceausescu. Este personajul care a falsificat diplomele de bacalaureat a lu' Nea Nicu si a Lenutei, care aveau deja trei si patru clase cand au intrat in posesia acestor diplome", a aratat Dinescu, adaugand ca tot acesta i-a spus lui Andrei Plesu, in anii '80, ca este "o buruiana in gradina socialismului". Potrivit lui Dinescu, Bondrea, "ca sef de cadre", era contectat la serviciile politiei politice. "Imediat ce Onisoru a devenit presedintele CNSAS-ului a fost angajat acolo profesor universitar si ma gandesc daca e o intamplare sau nu faptul ca domnul Turianu provine tot de la acea Universitate", a acuzat voalat Dinescu."
SURSA ---- "ZIUA"

Acum puteti sa va dati si voi cu parerea... fara teama de a va fi sterse comentariile... imi asum chestiile pe care le scriu, chiar cred in ceea ce scriu.. si sunt in stare sa sa sustin in mod civilizat ceea ce scriu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu