miercuri, 18 februarie 2009

Hai la mare

Ma doare capul. Mi-e greata. De ieri de dimineata n-am mancat nimic. Doar beau Cola si fumez. Si iau Omez (inhibitor de pompa de proton - ca sa nu ma doara stomacul). Asa ca nu stiu cat de fluent si coerent voi scrie. Asa ca:

Ziua: o mare aglomerare de ţâţe si buci. Pe-o parte ţâţe ţanţose si obraznice. Pe de alta... ţâţe ce se lasa macabru spre ombilic, pline de vergeturi. Pasajul de la Piata Unirii la 8:30 e "pistol cu apa" pe langa ce e la mare.
Idioti ce-si asezau cearsafurile astfel incat ocoleam vreo 100 de metri ca sa ajung sa-mi ud curul in mare. Dar nu era nevoie sa-mi ud EU curul, ca existau tarani care ma stropeau fara voia mea. Sunt mai nevricos si sensibilos la apa rece.
Unii scuipa seminte, altii citesc "Can-Can", unii beau bere "la pahar", altii se uita dupa buci. Una avea doar pasarea acoperita. Pe cur... un snur. Era acoperita de maxim 10 cm2.
Se haleste inghetata, se halesc gogosi, hamsii cu usturoi, kebab... Pute. Un sinistru melanj de arome care mai de care mai generatoare de greata. Emeza parea iminenta de fiecare data cand tranzitam magnifica bucata de drum. Noroc ca am facut-o rar. Statusem doar o zi la mare si deja voiam acasa. Aglomeratia si smogul Bucurestilor pareau mai blande si mai primitoare.
Ştrasuri, sclipiciuri, lanturi groase de aur, tatuaje nasoale pe gagici la fel de nasoale. Esti intre atatea mii de oameni si te crezi cel mai tare, cel mai smecher, cel mai cool. Nu-i de-a dreptul coolmea?

Prima si singura seara. Unde dracu' mergem? "Top Beach" nu mai exista. "Tineretului" si "Ring" le-am exclus din start. Mai ramanea doar "White Horse". Cu toate ca niciunul din noi nu se omoara cu rock-ul, parea singura varianta okei. Dar in drum spre... dam de "Tropikana Beach". Am vazut logo-ul, si cum era niste muzica mexicana in boxe, ne-am infipt cu pofta in tequila. In rest, pana la 7 dimineata s-a baut doar alb demisec. Nu mai stiu cate sticle, dar m-am pisat de vreo 6-7 ori.
Aici au ajuns si niste baieti... care au simtit nevoia sa epateze. Unuia i-am zis noi "Don Chilote"... ca ramasase pe el doar cu niste pantaloni scurti. E poveste mai lunga cu baietii astia, nu stau s-o explic. Ideea e ca i-a enervat faptul ca nu le-a iesit combinatia cu niste fete. Tarani, mergand agale dupa deviza "Penibili pana la capat!". Cred ca frezele lor de papagali nu mai avusasera bani de intrare la discotecile cu muzica house, altfel nu-mi explic prezenta lor acolo.

Tocuri de pantofi scumpi (cel putin asa pareau) calca un cotor de porumb. Nu-mi venea sa cred. Fiţele plutesc in jurul tau si tu calci cu pantofii Manolo in cotoare de porumb. Bine... atat am vazut eu. Sigur a mai calcat si-n coji de Nutline, si-n zeama se shaworma, si-n farfurii de hamsii, coji de lubenita... a mai dat cate-o lovitura in sticle goale de 0,5 sau pahare goale de 0,5. Drumul probabil i-a fost greu si istovitor, dar a ajuns la capat... si-atunci a luat probabil o canapea de piele sub buci, si-a dat pe gat un "sex on the beach". Intai la figurat, apoi la propriu. Cool.

Ce face fata in costum albastru?!?!


Am decis ca la anul s-o planificam mult mai din timp, si sa mergem afara. Turcia sau Grecia. Oricum, unde sunt cat mai putini romani. In Bulgaria, zici ca esti la noi.
Cei care ati fost la mare prin alte parti, stiti ce spun. Nu poti compara Katerini si Nei Pori cu Costinesti si Neptun. E ca si cum ar fi pe PLANETE diferite. Acolo nu se poarta tanga. Jur ca pe ditamai plaja n-am vazut nicio fata cu tanga. Niciuna. Acolo.
Vreau sa nu ma pierd in aglomeratie, sa nu ma lovesca pe strada damful de hamsie si shaworma, sa nu ma loveasca in "pifometru" puzderie de fiţe, sa nu calc in diverse zemuri putrezite, sa nu aleg 4 ore dupa cazare, sa nu ma impiedic pe plaja de cocalari si proaste cu tatuaje de cacat.

Doar versurile astea le-am gasit pe google. Si-n acelasi timp, le-am gasit si sugestive:
"cikalaka cichicea, cika cika cikida ... Hai la mare"

"Sorinel: Hai la mare
Toate fetele sucare
Laura:Hai la Mare
Voi baieti valoare"

M-am documentat:
Sorinel e pe numele lui intreg Sorinel Pustiu (pustiu ca desertul, ca si mintea lui probabil).
Laura e pe numele ei intreg Laura Vass (ca Dina).

Si daca(,) cu doar 2 postari in urma scriam despre Tarzan... luati Tarzan de-aici :))
Pe prima o cheama Sorina din cate stiu... are o voce super, dupa mine. Ce-o mai face ea in vremurile astea?



5 august 2008

5 comentarii:

  1. Deci asta am pierdut in ultimii 7 ani in care nu am mai fost la mare?... nimic interesant... sau placut... Iti recomand muntele...

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu iti recomand muntele !!! :D

    RăspundețiȘtergere
  3. costinesti..de cacat...ori vama, ori mamaia, dar si aici nu oriunde...

    RăspundețiȘtergere
  4. da-l dracu de costinesti, o infectie, in vama inca merge treaba, si poate si in mamaia, dar nu peste tot...

    RăspundețiȘtergere