miercuri, 18 februarie 2009

Oglinda mincinoasa

De ce oglinda nu poate sa fie si ea sincera? Aia din "Alba-ca-Zapada" parca spunea adevarul, chiar daca o supara pe regina aia rea...

Am intrebat-o pe respectiva "finuta" intr-un comentariu ... daca si-a gasit naşul. Si urmeaza:

finuta25 mi-a trimis: nu miam gasit dar sunt finuta

Eu am trimis finuta25:
1. Nu stiu ce-i ala "miam". Iarta-ma ca nu stiu. Cred ca ai vrut sa scrii "mi-am"... cred.
2. nu prea... sau nu stiu... cred ca avem defintii diferite pentru termenul de "finut"
DEX zice asa: "FIN, -Ă, fini, -e, adj. 1. Care este foarte mic; (mic şi) delicat, plăcut la aspect, gingaş."

Domnisoarelor, am vazut ca va pozati in o mie si-una de oglinzi (din hol, din dormitor, din baie... de pe unde mai aveti)... DAR: nu vi se pare ca olginzile alea va mint?

Cum poti sa-zi zici "Fluturas"/"Butterfly" cand tu... nu-ti dai seama ca nici daca ai avea aripioare nu te-ai putea ridica nici macar un centimetru de la sol, la cele 200 kg pe care le porti sub haine?
"Finuta"... cam aceeasi situatie. In cazul in care ai 3 randuri de burti, poti fi doar fina unui naş... si mai folosesti si diminutivul... Nu e vorba de kilograme in plus. E vorba ca tre' sa le constientizezi, sa iti dai seama ca le ai. Nu e nicio problema ca le ai. Treba ta, dieta ta, sanatatea ta.
Pisicutza, Pisy_a_ta, Pisoiash... nick-uri de genul... pe mine ma duc cu gandul la feline...
DEX ne spune:
PISÍCĂ, pisici, s.f. I. 1. Mamifer domestic carnivor din familia felinelor, CU CORPUL SUPLU, [...]
...pai daca 200 de kile numesti tu, pisi, corp suplu... balena ce mai e?
"Scumpika", "Frumusika", "Dragutik".... "Pi&dika", whuteva... la cat de sperietori sunt unele, "scumpica" cred ca se refera la pretul de vanzare...

Si mai penibili decat felinele de mai sus, sunt baietii "Skumpelu", "Ingerash", "Finutzu" ... despre care mi-e lene sa mai comentez (si un pic scarba, recunsc)

3 comentarii:

  1. Citind acest post, nu am putut sa nu ma gandesc la pitzipoance, chiar daca nu prea are treaba cu ele. Decat ca si ele isi pun aceleasi nick-uri penibile. Nu zic, unele arata incredibil de bine, dar ma gandesc de fiecare data cand le vad cum ar arata dimineata. Atunci iti dai seama daca o fata e frumoasa : DIMINEATA. Sunt atat de putine fete intr-adevar frumoase, incat ma sperie. Pe restul le salveaza machiajul. Dar machiajul se inlatura seara. La fel si sutienul cu burete:))) Ca sa intelegi ce zic, stai la o terasa 15 min si uita-te la lumea care trece pe strada. O sa vezi ca exista mult mai multe tipe dragute decat baieti. Pentru ca fetele apeleaza la fard, fond de ten, rimel, crema, fixativ, mai o fusta scurta, mai un top decoltat etc etc. Daca si baietii ar avea un astfel de truc, as avea si eu la ce sa ma uit pe strada. :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu toate cele tintite in acest mesaj sunt pitipoance. Multe dintre pitipoance sunt ok la corp, pe multe le strica fata... dar stiu sa mascheze asta. In fine...
    Aveam eu o vorba, adaptata dupa ce zicea un prieten, si suna cam asa: "Cand te duci in club si-agati, scoate-o putin la lumina, sa nu te trezesti dimineata cu maimuta-n pat".
    Eu ma pensez putin asa :)) O sa-mi pun si-un mototol de carpe in chilot...

    RăspundețiȘtergere
  3. :))))))
    La faza cu felina :))))
    http://fakeposters.com.s3.amazonaws.com/results/2009/07/27/qb1hn7ub1k.jpg
    da un cpy paste in browser :)) And hopefully you'll smile like I did ;)))

    RăspundețiȘtergere